ТОВ «ФК «ЄАПБ». Піскуровська Анна Володимирівна

• Автор теми Автор теми MoldovanMS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 130

MoldovanMS

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
MoldovanMS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Створюю тему, щоб зібрати інформацію про особу, яка здійснює телефонні дзвінки та представляється Піскуровською Анною Володимирівною.
Ця особа стверджує, що є представником ТОВ «ФК «ЄАПБ». Під час дзвінків вимагає негайного погашення боргу, погрожує застосуванням санкцій та кримінальним переслідуванням за шахрайство. Дзвінки надходять не лише на мій номер, а й на номери моїх родичів.
Я не маю жодних договірних відносин з цією особою і не знаю, на якій підставі вона вимагає від мене кошти.

Чи відомо комусь, чи є ця особа офіційним співробітником ТОВ «ФК «ЄАПБ»?
Чи має вона законні повноваження здійснювати такі дзвінки та висувати подібні вимоги?

Дякую!

хмм,на сколько я знаю,еапб не звонит окружению,у меня там 7 дел и ни разу никому не звонили

Я не знаю. Я брала гроші в КредитПлюс. потім вони продали ЄАПБ. КредитПлюс я надавала номери. Не знаю, чи мали вони право передавати їх далі...

Она же представляется и должна назвать свой номер, записываете его, звоните в ЕАПБ и уточняете их ли сотрудник с такими данными и номером

Я не знаю. Я брала гроші в КредитПлюс. потім вони продали ЄАПБ. КредитПлюс я надавала номери. Не знаю, чи мали вони право передавати їх далі...
Не розумію чому ви дивуєтеся? Те, що колектори дзвонять третім особам? Їм треба вибити з вас кошти, і болт вони клали, на те хто там, що має право.
Зараз номери третіх осіб в договорі, то ж логічно, що вони перейшли від кредит плюс до ЄАПБ.

Деньги брала - удивляется, что звонят. Оооооооооой.
Пишите жалобу в НБУ, если считаете, что Ваши права каким-либо образом нарушены.

наконец то мы их нашли и сможем вершить правосудие!!!!

Останнє редагування:
Назад
Угорі