⚖️ ТОВ "ЕЙС" суд на 96 тисяч гривень

Yuristo2020

Юрист
Юрист
Дописи
1504
Рішення
1
Реакції
3553
Бали
10505
Сайт
yuristo.com.ua
У серпні ТОВ "ЕЙС" звернулось до суду з позовом про стягнення заборгованості.
Просили стягнути 87758 грн. - заборгованості за кредитним договором, 2422,40 грн. - судовий збір та витрати на правову допомогу - 6000 грн.
1729595001043.webp

Нами було підготовлено Відзив на позовну заяву та Заперечення на відповідь на відзив, де ми просили відмовити у задоволенні позову і крім цього, просили стягнути з позивача витрати на правову допомогу.​
1729595175561.webp

В результаті, суд виніс рішення, яким відмовив у задоволенні позовних вимог ТОВ "Фінансова компанія "ЕЙС" про стягнення заборгованості за кредитним договором, а також, стягнув з компанії на користь клієнтки 7000 грн. витрат на правову допомогу.
1729595271671.webp

Viber/Telegram - 0663016527
Е-mail: [email protected]
Сайт: ЮК "ЮристО" Телеграм-канал: ЮРИСТО⚖️
Отзывы о работе

ДОбрый вечер. По своей тупости и глупости больше года назад влипла в кучу микрозаймов . В очень много микрозаймов 😪😪 Доигралась.
У меня двое несовершенно летних детей .

Сегодня утром захожу в дию , а там судова справа от финансовой компании ЕЙС.
Что делать? Как вести себя в такой ситуации ? Нужно ли идти в суд? А если не явиться на заседание ,что тогда будет?
Нет денег на адвокатов и гашения кредитов ,таи бешенные суммы. Пожалуйста ,подскажите .
Я в таком тупике ,периодами посещают глупые мысли. Тяжело держаться на плаву , когда столько говна тянет на дно.

Останнє редагування:
ДОбрый вечер. По своей тупости и глупости больше года назад влипла в кучу микрозаймов . В очень много микрозаймов 😪😪 Доигралась.
У меня двое несовершенно летних детей .

Сегодня утром захожу в дию , а там судова справа от финансовой компании ЕЙС.
Что делать? Как вести себя в такой ситуации ? Нужно ли идти в суд? А если не явиться на заседание ,что тогда будет?
Нет денег на адвокатов и гашения кредитов ,таи бешенные суммы. Пожалуйста ,подскажите .
Я в таком тупике ,периодами посещают глупые мысли. Тяжело держаться на плаву , когда столько говна тянет на дно.
Не ви одна в такій ситуації.Всі,хто на цьому форумі в такій самій ,може кращій,може ще гіршій ситуації. Якщо суд, бажано захищатись з адвокатом. Якщо нема грошей на адвоката, то суд всерівно відбудеться і винесе рішення . З участю адвоката є шанси виграти,хоча не завжди. Борги дуже пригнічують, але відкиньте дурні думки . Діти живі,здорові-це головне.

Не ви одна в такій ситуації.Всі,хто на цьому форумі в такій самій ,може кращій,може ще гіршій ситуації. Якщо суд, бажано захищатись з адвокатом. Якщо нема грошей на адвоката, то суд всерівно відбудеться і винесе рішення . З участю адвоката є шанси виграти,хоча не завжди. Борги дуже пригнічують, але відкиньте дурні думки . Діти живі,здорові-це г
Подскажите пожалуйста. Если я не явлюсь в суд. Мне прийдет письмо с суммой долга и как и куда платить или как ? Я далека от такой темы вообще.

Подскажите пожалуйста. Если я не явлюсь в суд. Мне прийдет письмо с суммой долга и как и куда платить или как ? Я далека от такой темы вообще.
Вас сразу в приложении дия и будет висеть сума долга и все решения суда тоже будут в дии !

Назад
Угорі