ТОВ «Діджи Фінанс». Суд з передачі боргу

• Автор теми Автор теми Nat1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Nat1991

Форумчанин
Дописи
280
Реакції
74
Бали
1825
Nat1991 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Створила тему так як подібної не знайшла на форумі. Сьогодні надійшла смс про проведення судового засідання і прийняття рішення на користь даної організації. Судове засідання було в онлайн режимі про передачу права вимоги від організацій Фагор і ще однієї компанії даній установі. Я не розумію яке з МФО і кому і куди передавало мої документи але звучали суми 28000 і 8632грн. Жодних листів не отримувала. Зараз в паніці. Мого прізвища не звучало, говорилося взагалі про боржників.

Вкладення

• Screenshot_2021-07-01-17-20-47.webp
    Screenshot_2021-07-01-17-20-47.webp
    31.5 Кб · Перегляди: 190
Доброго дня. Створила тему так як подібної не знайшла на форумі. Сьогодні надійшла смс про проведення судового засідання і прийняття рішення на користь даної організації. Судове засідання було в онлайн режимі про передачу права вимоги від організацій Фагор і ще однієї компанії даній установі. Я не розумію яке з МФО і кому і куди передавало мої документи але звучали суми 28000 і 8632грн. Жодних листів не отримувала. Зараз в паніці. Мого прізвища не звучало, говорилося взагалі про боржників.
Забудьте.Це лише їхня фантазія.Моніторте себе в реєстрі боржників і на Судовій владі і все.

Ви є на судовій владі?
Є, але тільки справа про розлучення з чоловіком і все
Забудьте.Це лише їхня фантазія.Моніторте себе в реєстрі боржників і на Судовій владі і все.
Я прослухала дане засідання і продивилася почула рішення,

Є, але тільки справа про розлучення з чоловіком і все

Я прослухала дане засідання і продивилася почула рішення,
Вони що щей запис засідання зкинули?Це щось нове???Бідолахи.

у вас кредит был, в банке Михайловский?

По этому делу банк Михайловский судится с Фагор и Плеяда. Вас я там не увидела. Как по мне - пугалка чистой воды. Проверяйте себя время от времени в реестрах

Треба телефон включити,мож і мені прислали.В мене там сума ого го 104 тис.
у вас кредит был, в банке Михайловский?
Та ні, колись була картка. Але після ліквідації цього банку той борг що в мене був по тій картці я перекредитувалася в Кредит маркеті на той мрмент і сплатила його.
По этому делу банк Михайловский судится с Фагор и Плеяда. Вас я там не увидела. Как по мне - пугалка чистой воды. Проверяйте себя время от времени в реестрах
Так отож, я себе теж не знайшла. В шоці

Та ні, колись була картка. Але після ліквідації цього банку той борг що в мене був по тій картці я перекредитувалася в Кредит маркеті на той мрмент і сплатила його.

это вы так думаете))
а эти ид*оты, где то потеряли ваши документы и теперь считают, что вы должны))
вот и уведомили, таким странным образом, об этом

Вы смотрели себя в реестре по своим ФИО, наверное. Я посмотрела по номеру дела. Нет там вас. Успокойтесь и не берите дурного в голову.

Вы смотрели себя в реестре по своим ФИО, наверное. Я посмотрела по номеру дела. Нет там вас. Успокойтесь и не берите дурного в голову.
Я то в принципі в нормі, я теж перевірила себе і за номером справи і ФІО і заспокоїлась трохи
это вы так думаете))
а эти ид*оты, где то потеряли ваши документы и теперь считают, что вы должны))
вот и уведомили, таким странным образом, об этом
Тоді буду вести перемовини з Кредит Маркетом, хай пояснюють що це за справи такі

Доброго дня. Створила тему так як подібної не знайшла на форумі. Сьогодні надійшла смс про проведення судового засідання і прийняття рішення на користь даної організації. Судове засідання було в онлайн режимі про передачу права вимоги від організацій Фагор і ще однієї компанії даній установі. Я не розумію яке з МФО і кому і куди передавало мої документи але звучали суми 28000 і 8632грн. Жодних листів не отримувала. Зараз в паніці. Мого прізвища не звучало, говорилося взагалі про бборж
Сегодня такое же пришло, кредит был в Михайловском, закрыт и справка о закрытии есть только от Фагора.

Какие кудесники )) и не устают же, придумывают

а как их отдел называется , креативный отдел по проработке новых пугалок?

Элементарно пугают вас..Смс не документ.Тем более суд не будет съёмку передавать.Включите логику..

На панику и расчитано, а Вы не оценили такой лозунг, как:
- На користь шараги отримано рішення!!
Это же ура кричать надо и деньги нести, спотыкаясь при беге....хотя я, например, тоже в туалете принимаю решения, всякие разные, но я не кричу об этом на каждом углу. Должны же быть какие-то приличия... :pardon: :sarcastic:

Назад
Угорі