ТОВ АК "Закон". Информация о компании. Антиколлекторская компания "Закон"

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 17K
Це вже після того як я написала відгук в інстаграм і де могла, вони мусять щось відповісти. Так, в них є телеграм канал, де вони виклаладають заяви до суду і гарантійні листи, тільки не завжди там закривають за тіло кредиту ті борги. Тим більше, що мфо самі присилають ці гарантійки за якийсь час, то за що платити в такому випадку))))) Після того, як я відмовилася від процедури, мені ніхто не написав, відписали на коментар давши номер телефону, мол, пишіть, допоможемо безкоштовно) ну)))) за 30000 тисяч) і обіцяли звіт роботи надіслати, мабуть забули. А цікаво який звіт, як я не встигла надіслати їм повний пакет документів, якщо вони роботу менеджера оцінюють в 30000 кусків, то питань нема.

Добрый вечер, тоже встрял на деньги с этой компанией, до оплаты арбитражного у них, хочу соскочить и поговорить с толковым и опытным, проверенным временем юристом с форума, может ли кто то подсказать такого человека?

Вопрос моего дела- хочу оформить банкротство, сумма в мфо вместе со всеми процентами и штрафами примерно 150к, просрочка примерно месяц у всех

Вы в курсе, что оплата банкротства будет примерно 80-120к стоить?

Добрый вечер, тоже встрял на деньги с этой компанией, до оплаты арбитражного у них, хочу соскочить и поговорить с толковым и опытным, проверенным временем юристом с форума, может ли кто то подсказать такого человека?

Вопрос моего дела- хочу оформить банкротство, сумма в мфо вместе со всеми процентами и штрафами примерно 150к, просрочка примерно месяц у всех

Я без агрессии, просто хочу понимать, точная ли эта информация, вы юрист?
Так и я, вроде, без агрессии :) Я не юрист, я много читаю форум.
Банкротством на форуме занимается Strom - напишите ему, он более подробно проконсультирует.

Yevhenii19384729, насколько Я помню, было не менее 70000 грн. Как сейчас - не скажу.
Strom уже давненько в теме.
Собственно, в профиле у него контакты.
Screenshot_2025-07-02-19-34-47-962_com.android.chrome-edit.webp

тоже встрял на деньги с этой компанией
Сильно они Вас наказали?

Yevhenii19384729, насколько Я помню, было не менее 70000 грн. Как сейчас - не скажу.
Strom уже давненько в теме.
Собственно, в профиле у него контакты.
Screenshot_2025-07-02-19-34-47-962_com.android.chrome-edit.webp

Сильно они Вас наказали?
На 30к. Скорее всего всё таки скам, пропали аватарки в вайбере у всех, после моей просьбы предоставить сертификаты на ведение юридической деятельности, хоть какие то подтверждения. Закрались подозрения на моменте того, что они начали просить мой цифровой Дия подпись и так далее, всячески это всё объясняя, буду идти в полицию..

Strom, Я написал Вам, спасибо

Ви краще зверніть увагу на те, що АК Закон перетворилась на колекторську компанію Ел.Ен.Груп. Зливають туди своїх клієнтів і самі ж у них стягують борги через суд. Доказів більше ніж потрібно. Адвокати АК Закон представляють інтереси Ел.Ен.Груп у стягнення боргів і у справах про банкрутство їх клієнтів. І це тільки вершина того безпрідела що вони творять, не кажучи про те, що беруть у клієнтів кошти і кидають їх. Тому будьте обережні з цими шахраями, я нажаль попався на їхнії шахрайських схемах і жалкую про це.

Вкладення

• Снимок экрана 2025-07-01 в 16.33.37.webp
    Снимок экрана 2025-07-01 в 16.33.37.webp
    319.3 Кб · Перегляди: 32
  • Снимок экрана 2025-07-01 в 16.31.01.webp
    Снимок экрана 2025-07-01 в 16.31.01.webp
    121.8 Кб · Перегляди: 31
Назад
Угорі