Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сегодня получила такой ответ ,как его понять ? договор не действительный ? или мне что-то платить? первый раз какой-то ответ интересный пришел![]()
я еще не совсем понимаю ответ этот что-бы в морду тыкатьНапишите им на имейл и ткните решением нацкома в морду!
Пусть попустятся![]()
я еще не совсем понимаю ответ этот что-бы в морду тыкать))))) нужно тактику сформулировать ,а я то думаю чего они не звонят?!но я все равно им должна что-то?
я еще не совсем понимаю ответ этот что-бы в морду тыкать))))) нужно тактику сформулировать ,а я то думаю чего они не звонят?!но я все равно им должна что-то?
А у Вас пролонгации были?я еще не совсем понимаю ответ этот что-бы в морду тыкать))))) нужно тактику сформулировать ,а я то думаю чего они не звонят?!но я все равно им должна что-то?
Офіційний лист їм з додатком-копія відповіді з нац.ком. Вимагаєте гарантійний лист на тіло кредиту. Якщо результату не буде, повторно скаргу в нац ком з копією вашого листа до мфо. Обовязково зазначити, що мфо не виконує рішення нац.ком. Незай їх трахнуть ?Прислали ответ что я шахрайка и долг у меня есть! И чтоб не трогала нацкомиссию ,что договор у меня действительный и долг растёт.эх....как они надоели
Я сьогодні направила скаргу а приклала першу відповідь нацкомісії,що не виконують,але ще зроблю третій раз ,по вашій порадіОфіційний лист їм з додатком-копія відповіді з нац.ком. Вимагаєте гарантійний лист на тіло кредиту. Якщо результату не буде, повторно скаргу в нац ком з копією вашого листа до мфо. Обовязково зазначити, що мфо не виконує рішення нац.ком. Незай їх трахнуть ?
Я їм писала щоб закрили кредит і повернули кошти ,заява про виконання рішення і рішення нацкомісії приклалаОфіційний лист їм з додатком-копія відповіді з нац.ком. Вимагаєте гарантійний лист на тіло кредиту. Якщо результату не буде, повторно скаргу в нац ком з копією вашого листа до мфо. Обовязково зазначити, що мфо не виконує рішення нац.ком. Незай їх трахнуть ?
Були у вас пролонгації?Я сьогодні направила скаргу а приклала першу відповідь нацкомісії,що не виконують,але ще зроблю третій раз ,по вашій порадідякую
Я їм писала щоб закрили кредит і повернули кошти ,заява про виконання рішення і рішення нацкомісії приклала
Ждите, должны в суд подать на нкфу. Они на все такие ответы подают. И на вас могут.Я сьогодні направила скаргу а приклала першу відповідь нацкомісії,що не виконують,але ще зроблю третій раз ,по вашій порадідякую
Я їм писала щоб закрили кредит і повернули кошти ,заява про виконання рішення і рішення нацкомісії приклала
можен нам первыми подать? какая практика ,нацкомиссия выигрывает?Ждите, должны в суд подать на нкфу. Они на все такие ответы подают. И на вас могут.
конечно были ,пишут вроде что 6 к ,я не думала что так много им платилаБули у вас пролонгації?
По сути, всем, кому нацком присудил реституции, должны обратиться в суд.можен нам первыми подать? какая практика ,нацкомиссия выигрывает?
Лист Нацкомфінпослуг, що доданий до заяв, не містить жодних посилань на належне виконання Вами договору № ....від ...2019 р. та/або сплати процентів чи тіла кредиту. Так само, лист не містить жодних відомостей про невідповідність даного договору вимогам чинного законодавства України.
Щодо “добросовісної сплати всіх процентів та тіла кредиту” зазначаємо, що станом на 09.01.2020 р. в рахунок погашення заборгованості Вами Договору, було внесено лише 87 гривень, що були спрямовані на оплату процентів за користування кредитом.
Усі інші оплати, що в загальній сумі становлять 6040 грн., були спрямовані на відтермінування оплати основного боргу, про що Вами було вказано в призначенні кожного платежу. Оскільки кожний платіж, спрямований на відтермінування оплати основного боргу є окремо укладеною угода, яка надавала Вам можливість лише відтермінувати дату повернення кредиту – спрямовані на відтермінування кошти не зменшують суму первісних кредитних зобов’язань.
Вказаної позиції дотримується й регулятор Товариства – Нацкомфінпослуг, на офіційному сайті якого опубліковано документ “поради позичальнику”, де міститься пояснення, що оплата відтермінування не зменшує суму основного боргу. Ознайомитись з вказаним документом Ви можете за посиланням: https://www.nfp.gov.ua/files/Do-inform-povidom/Поради позичальнику.pdf
Виходячи з вищенаведеного можна дійти висновку про те, що Ваше твердження про “добросовісну сплату всіх процентів та тіла кредиту” не відповідає дійсності, а прохання закрити кредит не має жодного фактичного обгрунтування.
Додатково із цим просимо утриматись від використання Нацкомфінпослуг в якості інструмента для ухилення від виконання зобов'язань, оскільки дії даного характеру мають в собі ознаки кримінального правопорушення за ст. 190 КК України Шахрайство.
Тому у випадку подальшого ухилення від виконання зобов'язань за укладеним належним чином договором № 1914518 від 24.05.2019 р. ми залишаємо за собою право звернення до правоохоронних органів для захисту своїх прав, а також до суду з позовом про примусове стягнення. При цьому, до позовних вимог будуть включені всі нараховані за договором та чинним законодавством суми, а також судові витрати, суми збитків і витрати на правову допомогу.
В той же час повідомляємо що з метою уникнення потрапляння Вашої конфіденційної інформації до третіх осіб (в тому числі шахраїв, що надсилають листи, за змістом і формою подібні до Вашого, з метою заволодіння персональними даними особи), забезпечення збереження конфіденційності персональних даних, та керуючись п. 8.3 Договору, ми надсилаємо Вам відповідь на електронну адресу, що зазначена в Особистому кабінеті на сайті credit365.ua.
конечно были ,пишут вроде что 6 к ,я не думала что так много им платила![]()
ну мне прислали что договор не несет юридической силы ,реституция ,а они пишут что я не тот номер указала договора и в решении нет посылания на договор ,эх..По сути, всем, кому нацком присудил реституции, должны обратиться в суд.
Если все так сделают, то мы приблизимся к победе.
Первым подавать не выгодно.
Но те, у кого есть хорошее решение нкфу,- должны подавать.
а что им еще ответить.ну мне прислали что договор не несет юридической силы ,реституция ,а они пишут что я не тот номер указала договора и в решении нет посылания на договор ,эх..
спасибо,сейчас зайду в личный кабинета что им еще ответить.
сделайте им запрос по номеру договора. и проверьте в выписке по карте. по какому договру пришли деньги.
отскриньте кабинет, пока они его не заблокировали
я себе скачала договор , уже почти 11 к нащелкалиа что им еще ответить.
сделайте им запрос по номеру договора. и проверьте в выписке по карте. по какому договру пришли деньги.
отскриньте кабинет, пока они его не заблокировали
Так номер договора совпадает с обращением в нкфу?спасибо,сейчас зайду в личный кабинет
я себе скачала договор , уже почти 11 к нащелкалиправда не трогают вроде ,кто-то по селам звонит по дальним родным ,думаю это не они
номер договора да,а дата выдачи нет ,нужно 24.05. а они пишут что за договором от 14.05 нет долга и нацкомисия не посылается на этот договор,Так номер договора совпадает с обращением в нкфу?
Так деньги какого числа заходили?номер договора да,а дата выдачи нет ,нужно 24.05. а они пишут что за договором от 14.05 нет долга и нацкомисия не посылается на этот договор,
24.05Так деньги какого числа заходили?
написала повторно жалобу и указала дату 24.05 но наверное толку мало с этогоТак деньги какого числа заходили?
стояло в кабинете какое-то списание комиссии до 27.12 как оказалось ,но уже поздно ...может хотели что-бы за тело закрылаТак деньги какого числа заходили?
заявка на кредит с офертой тоже 24.05Так деньги какого числа заходили?