ТОВ Агенція фінансового контролю

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 13K

Mpopuk18

Форумчанин
Дописи
495
Реакції
271
Бали
3725
Сайт
anticollector.ua
Доброго дня. Сьогодні Таліон прислали смс , що в липні до врегулювання простроченої заборгованості буде залучено ТОВ Агенція фінансового контролю. Хто з ними стикався і як вони себе ведуть? Чи обдзвонюють всіх підряд? Чого від них очікувати?
В мене і чоловіка стоїть труколлер. Але мамі Таліон регулярно шле смс.

Та это вроде еще одна прокладка от манивео, не более.

Доброго дня. Сьогодні Таліон прислали смс , що в липні до врегулювання простроченої заборгованості буде залучено ТОВ Агенція фінансового контролю. Хто з ними стикався і як вони себе ведуть? Чи обдзвонюють всіх підряд? Чого від них очікувати?
Мне тоже прислали такое смс сегодня. Хз шо воно буде.

Мені сьогодні прийшло
І що вони вам там пропонують ?

Мені сьогодні також прийшло, що передали вже на продзвін.

После предложения тела и моего мороза тоже прислали это письмо ,чекаемо что будет

Теж отримав таку штукенцію сьогодні зранку. Цікаво шо там і до чого

Мені вже 3 рази на пошту прислали цю шляпу, як на автоматі 3, 4, 5го числа.

Сильно обдзвон робили? Теж сьогодні отримала. Не хочу своїх турбувати. Все ні хто не дзвонив. Тепер ці придурки активізувалися

Сильно обдзвон робили? Теж сьогодні отримала. Не хочу своїх турбувати. Все ні хто не дзвонив. Тепер ці придурки активізувалися
имею май кредит алекс и талион получал то же письмо Агенція фінансового контролю.За последние 3 недели вобще звонков мало - до 10 за неделю

имею май кредит алекс и талион получал то же письмо Агенція фінансового контролю.За последние 3 недели вобще звонков мало - до 10 за неделю
Тільки вам? Чи всім на світі ? Вчора дзвонили мамі та чоловікові і їм прислали по смс. Мамі тіпо що пропонують мені лояльні умови закриття. А чоловіку з силкою тг.

Мені також надсилали впродовж липня смс. Додзвонитися не могли до мене через антиспам. Там вчора подзвонили і чоловіку, і свекрусі. Ще й смс їм теж розіслали. І зателефонувала, думала, щось запропонують цікаве. Але ні. Дуже нахабно спілкувався зі мною нєкій Максим Петрович. Погрожував і судом, і ти, що він все дізнається про мій заробіток і заробіток чоловіка. Підозрює, що я його нагло обманюю. Розтіліпало мене дуже сильно. В основному через їх манеру спілкування, та через дзвінок свекрусі - вона панікер ще той.

Вимагають, щоб протягом 3 днів сплатила 24 тис. (тіло було 19 тис, і була одна пролонгація і ще платіж 10 тис. при спробі зробити реструктуризацію - краще б не робила, звісно).

І якщо не сплачу, через 3 дні знов почнуть терор родичів. Це найгірше.

В минулому році мала справу з Таліон, то такого не було. В червні 2022 писали в вайбер з пропозицією. Я не погодилась. Тиша була майже півроку, а потім в грудні за 3000 запропонували закрити кредит, і я закрила.

А цього року оскаженіли прям

Назад
Угорі