?Радуга ?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 9744
- Реакції
- 15520
- Бали
- 4280
?Радуга ? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Клеїть Ідея банк, мені обклеїли, але це теж не смертельно, я сфотографувала,Знайшла декілька справ про стягнення заборгованості ЄАПБ та ОТП Факторинг за декільками кредитами, проданими однією фінансовою установою
Справа № 573/2402/19
Справа № 523/14537/18
Справа № 632/1106/20
Справа № 636/103/20
Але, ще було рішення про стягнення заборгованості за різними кредитними договороми, проданими різними фінансовими установами, знайду - скину сюди))
6. Чи може одна кол.фірма викупити всі борги наприклад 10 мфо і 2 банки обєднати їх і вимагати від боржника поверненя коштів?
Так, може. Це буває дуже рідко, стосовно викупу всіх боргів, але бувають випадки, коли колекторські фірми можуть викупити 3-4 кредити і вимагати повернення коштів за вказаними кредитами.
Знайшла декілька справ про стягнення заборгованості ЄАПБ та ОТП Факторинг за декільками кредитами, проданими однією фінансовою установою
Справа № 573/2402/19
Справа № 523/14537/18
Справа № 632/1106/20
Справа № 636/103/20
Але, ще було рішення про стягнення заборгованості за різними кредитними договороми, проданими різними фінансовими установами, знайду - скину сюди))
7. Виїздні групи? Надіслали смс-повідомлення, що прямує виїздна група, що робити?
На сьогоднішній день, виїздні групи є в більшій мірі способом, щоб психологічно, через смс-повідомлення тиснути на боржника, ніж чимось реальним.
Чула про випадки, коли приїжджали і вручали "вимогу про сплату заборгованості" і запитували "Чому не платите по кредиту?". Бували випадки, коли клеїли дану "вимогу" на двері квартири, але нічого більшого.
Тому, виїздні групи не є такими страшними, як про них пишуть)
і кіберам заяву, через дві неділі вони мені на моїх умовах рестуктуризували кредит, заборгованість була 4 місяці.
Останнє редагування: