Селения
Only read
- Дописи
- 1282
- Реакції
- 2005
- Бали
- 698
Селения не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А у меня нет в настройках ,запросы на переписку(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А у меня нет в настройках ,запросы на переписку(
Незнаю,в мене є?А у меня нет в настройках ,запросы на переписку(
Не може такого бути.Уважніше дивіться.А у меня нет в настройках ,запросы на переписку(
всё пересмотрелаНе може такого бути.Уважніше дивіться.

Значить не все.всё пересмотрела![]()
Значить не все.
Нажимайте настройки добавити в групи.Там є ще щось?
Вайбер обновіть.
Так ця графа уже десь пів року є точно?А він обновляється майже щодня)))?Вайбер обновіть.
есть ,все и только контакты . Я нажала что могут добавлять меня в группу ,только контакты . Может из за этого ?)добавити в групи.
Незнаю.Я давно ці галочки прибирала,ставила то все було як на скріні показала.есть ,все и только контакты . Я нажала что могут добавлять меня в группу ,только контакты . Может из за этого ?)
Залежить від старості телефону.Так ця графа уже десь пів року є точно?А він обновляється майже щодня)))?
Не очень древний) 18 года Samsung Galaxy j8.Залежить від старості телефону.
Вам правильно выше посоветовали, обновите Вайбер. Добавление в группу никак на эту графу не влияет.Не очень древний) 18 года Samsung Galaxy j8.
Видела ,попробую)Вам правильно выше посоветовали, обновите Вайбер. Добавление в группу никак на эту графу не влияет.
Та трохи древній?Не очень древний) 18 года Samsung Galaxy j8.
не настолько ,что б не было этой функции ))Та трохи древній?
Можливо й настільки,що немає автоматичного обновлення програм або можливо ця функція викл.в налаштуваннях.не настолько ,что б не было этой функции ))
Возможно ?Можливо й настільки,що немає автоматичного обновлення програм або можливо ця функція викл.в налаштуваннях.
Зайдіть в плеймаркет і обновіть вайбер,бо Душа вже починає нервувати?Возможно ?