Тіло від е-гроші

• Автор теми Автор теми Сm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 735

Сm

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
348
Бали
5225
Сm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Потрібна ваша порада,просрочка 1,5 місяця,режим мороз ,тіло 10к ,була пролангація одна та лист в е-гроші та в нацкомфін.ще до того як почав активно бути на форумі,протягом просрочки приходять смс "закрийте за 17к.замість 20к,закрийте за 20 к замість 26 к....і так далі,прийшла смс вчора у вечері щоб закрив за 10к.вибір за мною пише під смс,і номер гарячої лінії,через дві години прийшла смс з реквізитами,номером договору але сума вже указана 12к.Щоб це могло бути чи витягують мене на розмову ,чи розвод ,можливо комусь завсігдатим таке приходило?
Потрібна порада.

Потрібна ваша порада,просрочка 1,5 місяця,режим мороз ,тіло 10к ,була пролангація одна та лист в е-гроші та в нацкомфін.ще до того як почав активно бути на форумі,протягом просрочки приходять смс "закрийте за 17к.замість 20к,закрийте за 20 к замість 26 к....і так далі,прийшла смс вчора у вечері щоб закрив за 10к.вибір за мною пише під смс,і номер гарячої лінії,через дві години прийшла смс з реквізитами,номером договору але сума вже указана 12к.Щоб це могло бути чи витягують мене на розмову ,чи розвод ,можливо комусь завсігдатим таке приходило?
Потрібна порада.
Якщо влаштовує сума, наскільки я знаю, потрібно вимагати гарантійний лист, після оплати - справку про закриття

ну прикол в тому .що було спочатку тіло10к потім через двігодини 12к,з чим це могло бути звязано,я знаю ,що треба вимагати гарантійний лист але в тому я і на форумі бо немае чим платити)))

Тю, ну раз нечем платить, то о чем вообще разговор?
Вполне могут мотивировать вас к диалогу

Если денег нет, то и говорить не о чем. Если есть чем, ведите переговоры. Я общалась через электронку. Прислали гарантийку, правда на Вайбер. Но все закрыла.

ну прикол в тому .що було спочатку тіло10к потім через двігодини 12к,з чим це могло бути звязано,я знаю ,що треба вимагати гарантійний лист але в тому я і на форумі бо немае чим платити)))
З тим,що вони циферками тиц тудим,тиц сюдим.
Вам яка різниця чи 10,чи 12,чи 26тис.заплатити.
Вони ж іншої планети і не розуміють,що в людей дійсно немає коштів.
Вони кричать:"Майно продавайте!Борги гасіть!"
Але те майно потрібно для початку хоча б мати.
А якщо навіть воно і є,то хто його купить,якщо майже всі в боргах.
Скоро українці зможуть лише своїми кредитним договорами в карти грати.

Назад
Угорі