Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наврят согласятся. Но пробовать можно.Доброго вечора...підкажіть,зараз кредит7 пропонує оплатити тіло боргу,я б оплатила але всієї суми немає,чи хтось з ними домовлявся оплатити тіло частинами?
Та не платила б,але хочуть продавати,знов дзвінки і все решту,а так думаю частинами на декілька місяців подолала б...Вообще никому ничего не оплачивайте. У них и так есть деньги. А у Вас нет.
Наврят согласятся. Но пробовать можнна
От цікаво чи комусь так вдавалосьНаврят согласятся. Но пробовать можнна
хочуть продавати,знов дзвінки
Та в мене режим сніжинки повний..вже 4 місяці,а от сусід пристарілий в шоціЕсли продадут, то это хорошо. Вообще можно ничего не возвращать. Пусть биткойны покупают, покупатели мамкины... Вы же "Мёртвые души" Н. В. Гоголя читали?
По поводу звонков... Игнорируйте их. Если не будет режима "снежинки", то наступит режим "сосульки".
От звонков в шоке??Та в мене режим сніжинки повний..вже 4 місяці,а от сусід пристарілий в шоці
а от сусід пристарілий в шоці
Ясне діло,він з усіма розмовляє,всім розказує що він не соглашався бути поручителем,і що в нього з майна лише старенька хата і козаОт звонков в шоке??
можно считать, что это подарокчи можна вважати що це не відних гроші
Брала кредит7, кредит+, мілоан, сума по 10тис,але коли вони кидали на картку то не було вказано що це від них, ні фамілії, ні організації,чи можна вважати що це не відних гроші

Пока не вышлют гарантийку - ничего не платить.Попросила щоб кредит7 і кредит+ вислали документ договору, а вони зморозились, мол переключать мене на іншого консультанта і щоб говорила з ботом, як розуміти?
І не буду,, вони так її не маютьПока не вышлют гарантийку - ничего не платить.
А какое тело?Доброго вечора...підкажіть,зараз кредит7 пропонує оплатити тіло боргу,я б оплатила але всієї суми немає,чи хтось з ними домовлявся оплатити тіло частинами?
е щось 3тисА какое тело?
У самой с ними война
І як успіхи..вони писали про закриття за тіло,але я не платила,вже не пишуть,може і продалиА какое тело?
У самой с ними война