Ті кого находять МФО

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 4K
Так
Чому дивуватися? Це все від незнання. Ви ще пару років теж не знали, що таке мфо, аж тільки тепер, коли ми всі вляпалися, ми пізнали весь бруд їх діяльності. Тому, тільки роз'яснювальна робота з родичем. Пояснювати, дати почитати форум і т.д. По іншому не дійде.А головне - забороніть спілкуватися
Таким людям ну так необхідно спілкуватися з тими звонками, так копита ревуть до того телефону, наче їм за ту розмову заплатят, а не калам. Доброго ранку

vetal050 бо хохли. бо задоволення отримують. кайф змішаний зі страхом.
чому при німцях охочих у поліцію вистачало?
перша заповідь xoxлa
"возлюби ближнього свого!
бо він тебе перший возлюбить.
і возрадується!"
про те може статитися що хтось із родичів їхніх уже в петлі мфо і молиться про те щоб не дзвонили близьким

Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де
,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків
Мужики, мужиками іх рідкість, а от родичів таких і справді противно, то чого чикати від сусідів, знайомих. Але буває чужий краще зрозуміє і підтримає чим найрідніша людина!

А главное сама когда-то обсуждала осуждала и тд....и кричала я та никогда я чо д*pa?а потом поняла что да?ещё и какая ?все вернулось бумерангом....поэтому нужно относится с пониманием к людскому горю....а не кричать фу я бы никогда,как можно.... потому что потом обязательно окажешься на этом месте....
Я так само говорила))А щас отгребаю по полной от популярности

Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де
,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків

Забейте, рано или поздно надоест и он отстанет, мои родные сначала тоже давили на меня, но когда я показал что отвечаю за свои поступки они не берут от них трубку , а если и берут либо отрезают что меня знают, либо говорят вы ему давали вы с ним и говорите...

И фотки россылают с ппспортом все родным угрозы.Каждый день все хуже и хуже,забыла когда спала нормально,сил уже нет,родные дават,боятся что дом у них заберут.Ужас вообщем

И фотки россылают с ппспортом все родным угрозы.Каждый день все хуже и хуже,забыла когда спала нормально,сил уже нет,родные дават,боятся что дом у них заберут.Ужас вообщем
Сколько контор? сколько просрочек?

Назад
Угорі