Ті кого находять МФО

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 4K
вот как прям обо мне написали ???
Та не ну реально уже достали своими советами....это моя жизнь я знаю когда мне рожать, выходить замуж и тд...да и вообще что в их жизни измениться если я осуществлю их мечту? поменяется тема для обсуждения не более ???
вот как прям обо мне написали ???
Ну значит я не одна такая)))

Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де
,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків

Вкладення

• Screenshot_2020-02-16-21-59-14-613_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-02-16-21-59-14-613_com.instagram.android.webp
    42.4 Кб · Перегляди: 29
Це ви мені? Я в таких ситуаціях ,особливо коли мені б обяснили що до чого,навпаки підтримую людей бо це все минуче
Нет....за себя какая была и поняла что радоваться чужому горю нельзя и зарекатся тоже....никто не застрахован от ошибок....

Нет....за себя какая была и поняла что радоваться чужому горю нельзя и зарекатся тоже....никто не застрахован от ошибок....
Так,зараз такий час що сьогодні пан а завтра пропав((

Это у меня так на работе, аж противно... " У тебя что кредит ???, Ты что !!! , да ещё и с прострочкой ??? Ой, ой, ой... Блевануть , (извините за мой французкий, ) хочется от их святости, а в самих ???... небось, ни один скилетик в шкафу завонялся !!!
Ага)))) а потом оказывается, что банк чуть квартиру не забрал по суду у таких "святош" за просрочку .....???

Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де
,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків
В мене спочатку свекор не вірив ,що аферисти,поспілкувався з В.Г.,але коли він спілкувався з Ш.В.,і йому сказали,що його син з тюрем не вилазить ,на машині розкатує,людей калічить,тут і мого свекра прорвало.Свекруха робила вигляд,що вірить нашій байці,але коли люди з міста(які ще багато років продали будинок на одній вул.),приїхали майже в конвульсіях і кричали ,що їм подзвонили з служби безпеки і повідомили,що їх син бере на них кредит,а моя свекруха відповіла:,,Пишіть на нього заяву,але в Україні його вже місяць,як немає,а моя невістка,Вас навіть в очі не бачила...
Это у меня так на работе, аж противно... " У тебя что кредит ???, Ты что !!! , да ещё и с прострочкой ??? Ой, ой, ой... Блевануть , (извините за мой французкий, ) хочется от их святости, а в самих ???... небось, ни один скилетик в шкафу завонялся !!!
Мне муж тоже рассказывал,что люди при минималке умеют даже откладывать,а мы как ,то не правильно живем...Я на мужа сейчас не наговариваю,он у меня молодчинка,просто я сама виновата ,изначально не так пошло в фин.плане.

Останнє редагування:
Всі такі правильні аж тошно,ніби вони святі.
просто тот кто с этим не сталкивался не может понять как это в век таких технологий их номер могут найти и без вас они все думают что вы дали указали их поручителями без их согласия и это нонсенс а они логично думать не хотят как просто через номер мобильного и фио можно стать поручителем да никак только вот доказать им что то это сложно они свое толдычат

Пожелайте ему приятного общения, пусть дальше разговаривает. Может он мазохист и ему это нравится)

Таким "родичам" треба пояснювати, що чим частіше ти з ними спілкуєшся, тим більша ймовірність що вони на тебе теж кредит повішать. Треба їм таку фантсатичну історію придумати, що Матриця і Аватар будуть виглядати як примітивна казочка про Курочку Рябу!
Раз ті "родичі і друзі" слухають повний брєд від мфо-шок, то і ви їм казочки розкажіть))))
Типу: бачиш, Петрику, ти з ними говориш, а завтра вони мені подзвонять і будуть питати чи я тебе знаю, і щоб я тобі передала що ти їм 10 тисяч винен!!!! Одна хвилина розмови - 1000 грн на твій кредитний ліміт! А я, Петрику, мовчати не буду, розкажу де ти живеш, скільки заробляєш і в яку церкву ходиш!

просто тот кто с этим не сталкивался не может понять как это в век таких технологий их номер могут найти и без вас они все думают что вы дали указали их поручителями без их согласия и это нонсенс а они логично думать не хотят как просто через номер мобильного и фио можно стать поручителем да никак только вот доказать им что то это сложно они свое толдычат
Так ,саме то що нібито я дала номер їх і смущає,як то тпк@Гуцулка Ксеня, прикольно

То ?,кажу йому та не бери трубку коли дзвонять. ,або скачай брокування,та нє.він вдома всім розказав,тільки про то в мова щей чоловіка настрлюють
у меня смартивей всей родне выслал смс что они у меня поручители. и все мамины знакомые подписанные в телефоне как "тетя..". так что у меня в родне тож потери..

Скажу не понаслышке много раз общалась с людьми как с посторонними так и знакомыми,друзьями.... иногда приходишь в шок от увиденного или услышанного....есть у каждого и не один секрет и скелет
На пример?
Людям скучно, давно поняла. У них всё хр*ново в других сферах жизни, что их так сильно греют проблемы других. Пообсуждать, посплетничать, позлорадствовать. А только стоит им указать в ответ на их вопросы : "а что ты там, до сих пор не помогаешь своему ребенку после развода с женой?" , " а что там, ты уже когда бросишь синячить?", " а когда ты уже слезешь с маминой шеи и пойдешь на работу?" - сходу рты затыкают. Проверено!
Можно еще в бубен дать,для полного понимания ситуации.Быстро озарение наступает.Проверено
В мене спочатку свекор не вірив ,що аферисти,поспілкувався з В.Г.,але коли він спілкувався з Ш.В.,і йому сказали,що його син з тюрем не вилазить ,на машині розкатує,людей калічить,тут і мого свекра прорвало.Свекруха робила вигляд,що вірить нашій байці,але коли люди з міста(які ще багато років продали будинок на одній вул.),приїхали майже в конвульсіях і кричали ,що їм подзвонили з служби безпеки і повідомили,що їх син бере на них кредит,а моя свекруха відповіла:,,Пишіть на нього заяву,але в Україні його вже місяць,як немає,а моя невістка,Вас навіть в очі не бачила...

Мне муж тоже рассказывал,что люди при минималке умеют даже откладывать,а мы как ,то не правильно живем...Я на мужа сейчас не наговариваю,он у меня молодчинка,просто я сама виновата ,изначально не так пошло в фин.плане.
Не верьте.Это всё легенды

Останнє редагування:
То для них рай найти таку людину і пів справи зроблено..

у меня смартивей всей родне выслал смс что они у меня поручители. и все мамины знакомые подписанные в телефоне как "тетя..". так что у меня в родне тож потери..
А через сколько смартики делают рассылку?У меня 3 день просрочки

Чому дивуватися? Це все від незнання. Ви ще пару років теж не знали, що таке мфо, аж тільки тепер, коли ми всі вляпалися, ми пізнали весь бруд їх діяльності. Тому, тільки роз'яснювальна робота з родичем. Пояснювати, дати почитати форум і т.д. По іншому не дійде.А головне - забороніть спілкуватися

Проверяются близкие люди или так...

Назад
Угорі