Терор рідних, смс для рідних про арешт майна

• Автор теми Автор теми FiDoppio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 839
Многовато...
Тело кредита + 1000 грн это норм.
По іншому не виходило домовитися

Сьогодні іще татові надійшло повідомлення з посиланням на цей файл, що це бляха означає? На перший погляд воно, як звичайний примірник - зразок, адже в кінці файлу не взано ні ім'я ні чого іншого.
Хто знає, що це, можете підсказати?
Є причини для хвилювань?

Останнє редагування:
По іншому не виходило домовитися

Сьогодні іще татові надійшло повідомлення з посиланням на цей файл, що це бляха означає? На перший погляд воно, як звичайний примірник - зразок, адже в кінці файлу не взано ні ім'я ні чого іншого.
Хто знає, що це, можете підсказати?
Є причини для хвилювань?
Іменем України
Перестаньте хвилюватися.
Ніхто вам нічого не зробить, видаляйте смс в яких немає ніяких толкових пропозицій, не комунікуйте з ними.

А посилати їх, то взагалі легше стає. Я от на днях вказав напрямок алексам і кредит касі. А то вже рік почти не могли знайти дорогу, блукали.

Пам'ятаю 20 рік. Смс про передачу до суду, інформування третіх осіб, йо ма йо...аж тіпало. А зараз вже досвід))

То ж давайте, ніс в гору, руки не опускаємо. Є можливість заробляти, заробляйте, а пропозиції рано чи пізно будуть

Останнє редагування:
Доброго дня, вперше за довгий час ігнорування МФО (працюю, заробляю, щоб було чим закривати) МФО написали татові (це не вперше)
Я б не звернув увагу якби не те, що щось новеньке.
- на цей раз замалював адрес (по зрозумілим причинам), та ім'я по-батькові (воно спочатку, бо минулого разу вже писали чому ж це я типу розповсюджую, а самі ****** пишуть рідним?)
Так ось, підскажіть що робити, як на це реагувати, чи може це бути просто терор рідних, чи щось серйозніше? Точно яке це мфо не знаю, бо їх у мене +21
Заблокируй их. И все

Реструктуризации.
Рекрутизация - это несколько иное.
Реструктуризация то такое. Можно выйти на лучшие условия.
Реструктуризация - тоже такое себе. Но явно лучше рекрутизации)

Назад
Угорі