Терміново ..Скажіть де можна ще взяти кредит з прострочками .

• Автор теми Автор теми Galina 05
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Galina 05

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
15
Бали
5065
Galina 05 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може хтось брав з своїми прострочками ще десь зай ..може поділиться де і хто ще може дати..Знаю мою прострочки в мікрозаймах...в неті всюди відмови..Просто в дитини сьогодні день народження ...чекає в гості а я немаю за що купити подарунок..
Може є ще такі мікрозайми які дають кредити.

Кредиткаса,манивео

Хіба що не онлайн, а в будках - Швидко гроші, готівочка, ломбард Благо беззаставний кредит.

Топ кредит, гроші всім?
Хоча, якщо будки не дають - то ніхто не дасть. І це добре

Може хтось брав з своїми прострочками ще десь зай ..може поділиться де і хто ще може дати..Знаю мою прострочки в мікрозаймах...в неті всюди відмови..Просто в дитини сьогодні день народження ...чекає в гості а я немаю за що купити подарунок..
Може є ще такі мікрозайми які дають кредити.
Galina 05, Ви пробачте, але як на мене це не самий вдалий подарунок... Купувати щось не життєво важливе влазячи в ярмо свідомо і знаючи вже що це таке...
Особисто раджу подумати перед таким вчинком ... Бо так і надалі будете шукати легких грошей і це плачевно закінчиться. Не ображайтесь, але це моя думка.

В ломбарде только.

Боже, тут люди забыли что такое займ или вообще забыть хотят как кару господью, а вы ещё брать хотите. Может слепите ребёнку открыточку, чем брать ещё займ, который будет висеть на вас.

Боже, тут люди забыли что такое займ или вообще забыть хотят как кару господью, а вы ещё брать хотите. Может слепите ребёнку открыточку, чем брать ещё займ, который будет висеть на вас.
Не ті часи...щоб щось ліпити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі