Терміново потрібен юрист або хтось толковий

• Автор теми Автор теми Mary12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 210
  • Перегляди Перегляди 15K

Mary12

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
5
Бали
5065
Mary12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Терміново потрібен юрист. Дізнались рідні про все, хочуть вирішувати, але не вірять, що варто платити з іх відсотками, що треба запроси робити і т д і можна добитись тільки тіла. Треба людини , яка нормально все пояснить.
Будь ласка!!

Останнє редагування:
У мене тільки початок, але вчора консультувались з державними юристами, і підсумок такий.
Суди можливі тільки за наявності фізичного підпису, електронні договори взагалі не рахуються доказом. От тепер думаю...

Терміново потрібен юрист. Дізнались рідні про все, хочуть вирішувати, але не вірять, що варто платити з іх відсотками, що треба запроси робити і т д і можна добитись тільки тіла. Треба людини , яка нормально все пояснить.
Будь ласка!!
То нехай проконсультуються з юристом у Львові. Форум відкрийте нехай почитають.

Будь ласка!!
пишіть в ЛС або на пошту

Будь ласка!!
ой только не юристы с форума, я вас умоляю... ищите в городе, с лицензией, практикой и реальными рекомендациями людей, а не ботов на сайтах.....

ой только не юристы с форума, я вас умоляю... ищите в городе, с лицензией, практикой и реальными рекомендациями людей, а не ботов на сайтах.....
решальщик, ты с Манивео уже договорился?))

Я тоже була в юриста він сказав що електронний підпис нічого не означає,казав нікому нічого не платити непризнаватищо я щось брала ,тільки через суд.

Я тоже була в юриста він сказав що електронний підпис нічого не означає,казав нікому нічого не платити непризнаватищо я щось брала ,тільки через суд.
и сколько с вас взял этот юрист?

Хто був в Юристів напишіть будь ласка в повідомлення, розкажуть, що вам говорили, розумію нагло з мого боку, але зараз до зарплати не маю можливості відвідати його, хочу до Головко сходити)
І з вами тоді поділюсь інфою)

Электронная подпись и электронно цифровая подпись - это разные вещи.
Хто був в Юристів напишіть будь ласка в повідомлення, розкажуть, що вам говорили, розумію нагло з мого боку, але зараз до зарплати не маю можливості відвідати його, хочу до Головко сходити)
Сугубо личное мнение! Напыщенно-распиаренный юрист. Который в основном работает по залоговым кредитам.
Звонил в его контору, даже за консультацию по телефону, загадывают 300 грн. Сначала скидываете им на карту деньги, а потом перезваниваете и вам отвечают на ваши вопросы).
Ну с таким успехом и я могу консультировать :lol:

Электронная подпись и электронно цифровая подпись - это разные вещи.

Сугубо личное мнение! Напыщенно-распиаренный юрист. Который в основном работает по залоговым кредитам.
Звонил в его контору, даже за консультацию по телефону, загадывают 300 грн. Сначала скидываете им на карту деньги, а потом перезваниваете и вам отвечают на ваши вопросы).
Ну с таким успехом и я могу консультировать :lol:
Я в шоці ?

Головко ответит на те же вопросы, на которые уже есть ответы на этом форуме, только денег с вас не мало сдерет

Уже 500 грн :lol:
При этом, вы ведете диалог не с самим Дмитрием, а с его помощниками).
Screenshot_20190604-121559.webp

Может и нам так начать консультировать по телефону?):mail1::smile60:

Назад
Угорі