Термін кредитів

• Автор теми Автор теми unique
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 964

unique

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
177
Бали
2625
unique не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, колись набрався кредитів, були терори по телефону і тд, все як звичайно, я забив на це діло і поїхав до Польщі в 2021 році. Потім почали приходити блокування рахунків, відкрили 4 виконавчі впровадження, і десь пів року тому 1 впровадження закрили, я нічого не платив, рахунки в Україні всі закрив, але в дії показує що є вже 3 впровадження, маю питання як це одне впровадження закрили?

Та тепер після перемоги планую повернутись в Україну і скоріш за все хотів би відкрити ФОП, але я так розумію що рахунки і фопа будуть блокуватись і знімати кошти? Як тоді можливо вести діяльність з виконавчими впровадженнями?

Підскажіть ще питання стосовно скільки часу історія мфо буде в банківській історії? чи це назавжди поки не закрию? Звісно оплачувати не планую, бо там вже більше мільйону набігло... але якщо доведеться, то якось потрохи буду платити.
І як довго будуть подавати на блокування рахунків? є якийсь термін давності? кредити тільки в мфо.

Дякую за допомогу

unique, закрили, бо не побачили доходів. Тепер буде трошки гірше. Бо арешт доведеться знімати...
По всих вп - треба дивитись чи це виконавчий напис, чи це суд. Все вирішується. Були б гроші.

Про кредитну історію забудьте. Або ж шукайте в кого кредит і платіть всім.

Термін давності - три роки. Але всім побоку. Можуть і пізніше вклепати.

unique, закрили, бо не побачили доходів. Тепер буде трошки гірше. Бо арешт доведеться знімати...
По всих вп - треба дивитись чи це виконавчий напис, чи це суд. Все вирішується. Були б гроші.

Про кредитну історію забудьте. Або ж шукайте в кого кредит і платіть всім.

Термін давності - три роки. Але всім побоку. Можуть і пізніше вклепати.
Чому гірше?
суда нема, тільки виконавчий напис.

це виходить, що за іпотеки на житло мені також можна забути, навіть якщо у дружини все окей по кредиту

Чому гірше?
суда нема, тільки виконавчий напис.

це виходить, що за іпотеки на житло мені також можна забути, навіть якщо у дружини все окей по кредиту
Дружина візьме іпотеку.
Гірше, бо вп без виконавця "зняти" гірше.

погані справи... і щоб вести якусь діяльність то треба банківські рахунки, чи тоді краще всі діяльності оформлювати на батьків та дружину і спати спокійно?
Закрити 4 вп зможете за 12-20к. Ці гроші пізніше повернуть. Це щоб ФОП на себе відкрити з рахунками.

Інша справа - знайти всіх кредиторів і віддати їм тіло кредиту. Щоб через три роки мати +/- нормальну історію для отримання кредиту.

Можна оформити все на батьків...

Закрити 4 вп зможете за 12-20к. Ці гроші пізніше повернуть. Це щоб ФОП на себе відкрити з рахунками.

Інша справа - знайти всіх кредиторів і віддати їм тіло кредиту. Щоб через три роки мати +/- нормальну історію для отримання кредиту.

Можна оформити все на батьків...
дякую за пораду

Всім привіт, колись набрався кредитів, були терори по телефону і тд, все як звичайно, я забив на це діло і поїхав до Польщі в 2021 році. Потім почали приходити блокування рахунків, відкрили 4 виконавчі впровадження, і десь пів року тому 1 впровадження закрили, я нічого не платив, рахунки в Україні всі закрив, але в дії показує що є вже 3 впровадження, маю питання як це одне впровадження закрили?

Та тепер після перемоги планую повернутись в Україну і скоріш за все хотів би відкрити ФОП, але я так розумію що рахунки і фопа будуть блокуватись і знімати кошти? Як тоді можливо вести діяльність з виконавчими впровадженнями?

Підскажіть ще питання стосовно скільки часу історія мфо буде в банківській історії? чи це назавжди поки не закрию? Звісно оплачувати не планую, бо там вже більше мільйону набігло... але якщо доведеться, то якось потрохи буду платити.
І як довго будуть подавати на блокування рахунків? є якийсь термін давності? кредити тільки в мфо.

Дякую за допомогу
А какая у вас просрочка по мфо?
Кредитная история в убки, например, сохраняется 10 лет. Даже, если закроете, то инфа в кредитных историях о том, что были кредиты и просрочки по ним, будет висеть долго.
Миллион набежал это с процентами? Если да, то не спешите считать эти безумные накрутки мфо. Посчитайте только суммы всех тел. Только их и платите.
Если сумма тел у вас 300-400 к, то на форуме есть истории участников, оформивших себе банкротство за 75 к.
И как говорят юристы, это не влияет ни на что и фоп можно будет спокойно открыть. Почитайте истории.

Назад
Угорі