Термін, через який починають списувати кошти з картки

• Автор теми Автор теми Bomfunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Bomfunk

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
8
Бали
128
Bomfunk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ВІтаю, шановні форумчани. Недавно почав читати ваш форум і бачу багато корисної інформації. Маючи кредити у різних МФО, та не маючи змоги далі робити пролонгацій, хочу увійти в протермінування і чекати лояльних умов, які будуть під силу. Хотів запитати, через який термін часу після початку протерміновуання МФО можуть автоматом списувати гроші з картки? Її блокувати відразу після прийняття рішення "впасти на мороз"? Чи деякий час це можна і не робити. Буду дуже вдячний за відповідь. З повагою

ВІтаю, шановні форумчани. Недавно почав читати ваш форум і бачу багато корисної інформації. Маючи кредити у різних МФО, та не маючи змоги далі робити пролонгацій, хочу увійти в протермінування і чекати лояльних умов, які будуть під силу. Хотів запитати, через який термін часу після початку протерміновуання МФО можуть автоматом списувати гроші з картки? Її блокувати відразу після прийняття рішення "впасти на мороз"? Чи деякий час це можна і не робити. Буду дуже вдячний за відповідь. З повагою
Перевипустити карти в любому випадку до протермінування, якщо вирішили в нього підти, і "впасти на мороз")))
І читайте форум!)))

Перевипустити карти і "впасти на мороз")))
І читайте форум!)))
Дякую за відгук. А все ж таки хотів би взнати приблизні сроки, скільки ще можна покористуватись карткою, протермінування починаються з сьогоднішнього дня

Не спокушайте долю))))
В мене вже через днів 5 хтось там прощупував баланс на картці)))

Не спокушайте долю))))
В мене вже через днів 5 хтось там прощупував баланс на картці)))
Зрозумів. Краще не затягувати. І задам вам ще питання, раз ви не проти допомогти) В мене картка монобанку, якщоя заблокую картку і в цьому ж банку візьму нову - все буде норм? Чи вже цим банком не варто користуватись? Буду вдячний за відповідь

Обычно списуют в первый день просрочки, просто поменяйте карты и все

Немає особого терміну, вище Вам підказали що краще зробити
Дякую
Обычно списуют в первый день просрочки, просто поменяйте карты и все
В мене картка монобанку, якщоя заблокую картку і в цьому ж банку візьму нову - все буде норм? Чи вже цим банком не варто користуватись? Буду вдячний за відповідь

Дякую

В мене картка монобанку, якщоя заблокую картку і в цьому ж банку візьму нову - все буде норм? Чи вже цим банком не варто користуватись? Буду вдячний за відповідь
Да, все норм будет можно просто в этом же банке перевыпустить карту

Дякую за відгук. А все ж таки хотів би взнати приблизні сроки, скільки ще можна покористуватись карткою, протермінування починаються з сьогоднішнього дня
На перший день протермінування май кредіт зняли 2800, і ще хотіли. Так само як ви думала що не будуть одразу знімати

Егроши и топ1 списывают м первого дня просрочки, если нет полной суммы на карте или лимиты, то они уменьшают списывание до 10 гривень. Так что в настройках лимиты на оплату в интернете и на переводы на другие карты до 0 уменьшать нужно.

Так что в настройках лимиты на оплату в интернете и на переводы на другие карты до 0 уменьшать нужно.
Ці ліміти на оплату в інтернеті. Вони не діють на p2p перекази, не вводіть людей в оману.
На особистому : теж наівняком колись був і думав що ліміти врятують. Мало того що списали при нульових лімітах,
то ще й дебетову картку для виплат, на якій не було коштів практично, загнали в мінус через овердрафт.
Тож ваші ліміти до одного місця абсолютно.

Ці ліміти на оплату в інтернеті. Вони не діють на p2p перекази, не вводіть людей в оману.
На особистому : теж наівняком колись був і думав що ліміти врятують. Мало того що списали при нульових лімітах,
то ще й дебетову картку для виплат, на якій не було коштів практично, загнали в мінус через овердрафт.
Дякую за повне пояснення. Задам і Вам, питання, якщо не проти. Коли я перевипущу картку, і дай Бог, мені колись запропонують тіла по моїм МФО, я зможу їх оплатити через сайт Ізіпей? Чи я картку нову також поставлю під загрозу? Вибачте за велику кількість запитань, для новачка цк властиво)

Дякую за повне пояснення. Задам і Вам, питання, якщо не проти. Коли я перевипущу картку, і дай Бог, мені колись запропонують тіла по моїм МФО, я зможу їх оплатити через сайт Ізіпей?
Звичайно.
Чи я картку нову також поставлю під загрозу?
Ні. Я не можу звісно гарантувати, але це платіжний сервіс ( посередники ) і ваші дані ( номер, валідність карти і cvv-код ) не передаються нікуди далі.
Вибачте за велику кількість запитань, для новачка цк властиво)
Нема за що)

Звичайно.

Ні. Я не можу звісно гарантувати, але це платіжний сервіс ( посередники ) і ваші дані ( номер, валідність карти і cvv-код ) не передаються нікуди далі.

Нема за що)
Був би у мене такий "Дід", може і не вліз би я у це все)))

Bomfunk, якщо ви будете перевипускати карту в монобанку, то там ця послуга коштує 100гр.
(Щоб ви були до цього готові.)

Тобто невдалі спроби списати кошти потім вийдуть як мінус?

Назад
Угорі