Терлеєв Іван Миколайович

• Автор теми Автор теми Gerda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 587

Gerda

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
45
Бали
2625
Gerda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора знайшла себе в реєстрі боржників,приватний нотаріус Терлеєв Іван Миколайович,хтось з ним стикався,через який час він блокує рахунки,і як можна взнати на яку суму відкрито вп?

Вчора знайшла себе в реєстрі боржників,приватний нотаріус Терлеєв Іван Миколайович,хтось з ним стикався,через який час він блокує рахунки,і як можна взнати на яку суму відкрито вп?
Це не нотаріус, а виконавець.
20210519_072559.webp
Gerda, це з вашого регіону?? Якщо так, ви можете поїхати до нього і взяти всі доки. Або ж чекайте поки пришле поштою ( це може бути довго просто)
А потім - до юриста і в суд))
Головне - не панікуйте?, все можна вирішити.

Останнє редагування:
20210519_072559.jpg
Gerda, це з вашого регіону?? Якщо так, ви можете поїхати до нього і взяти всі доки. Або ж чекайте поки пришле поштою ( це може бути довго просто)
Він з Хмельницького,а я з Хмельницької області,мені до Хмельницького їхати 4 години,Тай немає на кого дитину залишити,а по телефону він може мені надати інформацію?

Він з Хмельницького,а я з Хмельницької області,мені до Хмельницького їхати 4 години,Тай немає на кого дитину залишити,а по телефону він може мені надати інформацію?
Не знаю, ніколи не дзвонила до виканавця, (бо мені приходили листи.) Проте спробуйте подзвонити і домовитись, щоб відправив вам доки.

20210519_072559.jpg
А панікую я дуже сильно,вчора знайшла себе в реєстрі,цілу ніч форум читала.Переживаю що заблокують рахунки,на днях маю отримати гроші.

А панікую я дуже сильно,вчора знайшла себе в реєстрі,цілу ніч форум читала.Переживаю що заблокують рахунки,на днях маю отримати гроші.
Паніка вам не допоможе! В першу чергу треба заспокоїтись. Якщо читаєте форум, то вже в курсі, що нічого страшного немає в написі. Подзвоніть до виконавця. Поговоріть. Можливо домовитесь, щоб не блокував рахунок. Адже не всі виконавці блокують.
І зв'язуйтесь з юристом?

Останнє редагування:
Вам правильно Takernata пишет, возьмите себя в руки и звоните исполнителю. Я со своим договорилась, что он счета трогать не будет.
Успехов и удачи Вам!)))

Я навіть не знаю,що йому говорити,його просто просити щоб не блокував рахунки?
Вам правильно Takernata пишет, возьмите себя в руки и звоните исполнителю. Я со своим договорилась, что он счета трогать не будет.
Успехов и удачи Вам!)))

Ну я сказала, что буду идти в суду...и попросила не трогать счета...как-то он согласился

Нема чого боятись! Всі ці виконавці прекрасно розуміють, що такий напис не законний. А відкривати провадження - їх робота, їх заробіток. Поговоріть спокійно. Поясніть, що абсолютно не згодні з написом і будете оскаржувати в суді.

Назад
Угорі