Тепер маю 19 кредитних мікро займів

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
От не знаю,прям.Весь день под впечатлением) А в голове мелодия "а над лагерем ночь.." :cray::dntknw:
Атестат вкрови по бокам конвой :i-m_so_happy:все будет гуд смотри вы за паро дней просрочки пережываете и таких штук 9

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    53.9 Кб · Перегляди: 40
Доброго вечора ось моя історія працював нароботі гроші були але самі знаєте що робота Невічна непогано заробляв потом звільнили перепробував різні вакансії нічого непідходило за деякий час дуже грошей потрібно було тому рішив взяти цей мікро зай перше в манібео взяв думав що сплачу но знову грошей небуло навіть на полунгацію знову вжяв вже в другому мікро займ так дойшло що тепер маю 19 кредитних мікро займів з віцотками набігло аж 61 тисяча прострочок вже майже по 20 - 30 днів вде яких тепер знайшли номер моєї мами телефонують і кажуть що завтра приїжають списувати майно що мені тепер робити голова сохне майже неїм несплю на день по 15 телефонних дзвінків навіть є з погрозами!!!
15 дзвінків? Ви не засланний? У мене сьогодні більше 200, далі не рахувала. До 23. Функції у телефона не діяли

Атестат вкрови по бокам конвой :i-m_so_happy:все будет гуд смотри вы за паро дней просрочки пережываете и таких штук 9
У меня уже не пару дней,а много месяцев) И не переживаю я вовсе уже )Веселят просто)Но до 902 дней мне еще расти и расти))):good:

nikolay25, неплохие у них там аппетиты

• Подобається
Реакції: Nadi
  • Подобається
С 1600 на 30673, почти в 20 раз, чё они там курят?
Скорее даже не курят. Что-то тяжелое видать.
есть такое ето малинькие ищо кредит капитал хочет полтиник ситуацея идентична
Ну знаете... хотеть не вредно :)

• Подобається
судятся сейчас почти все. считают, что это новый метод давления на нас. увы, не угадали, мы готовы.
Триндец.только немного успокоилась. И как быстро до суда дошло?
Скорее даже не курят. Что-то тяжелое видать.

Ну знаете... хотеть не вредно :)
От пи .....ы

Триндец.только немного успокоилась. И как быстро до суда дошло?

От пи .....ы
долго,.пол года,.как минимум. не парьтесь. суд это самоутверждение. поборите. форум для этого создан.

А,это еще не самый старый??:acute:А мне говорят что я у них самая злостная неплательщица..льстят врунишки))
Шалунишки
долго,.пол года,.как минимум. не парьтесь. суд это самоутверждение. поборите. форум для этого создан.
Ой мамочки. Мне страшно, очень

за ниделю буквально +15т решили мне добавить я окуел
Ну а че? Нормально. 15 косарей за неделю. А представьте, так несколько тысяч или десятков тысяч человек, а из них еще и 70% отдадут.

боже, как меня веселят такие суммы) а чего сразу онине пишут типа "А теперь Ваша квартира принадлежит нам!" )))) ну смешно, ей богу! Взял полторушку верни 30??? Серьезно???? :ahaha:

Ну а че? Нормально. 15 косарей за неделю. А представьте, так несколько тысяч или десятков тысяч человек, а из них еще и 70% отдадут.
сказали согласно договора а какова договора хз сами себе предумали ка който

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі