Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20260202_054547.webp

В теперішній час, це може статися з кожним.
Та я згоден. Але мені якісь попадаються що ніфіга працювати не хочуть. В голові лише с*ськи, пісbки, уколи в голову, ютуб, блогери і різне драньтя. Може в церкву сходити:) :долойгрудь:

Та я згоден. Але мені якісь попадаються що ніфіга працювати не хочуть. В голові лише с*ськи, пісbки, уколи в голову, ютуб, блогери і різне драньтя. Може в церкву сходити:) :долойгрудь:
Як ти бачиш ідеальну жінку?
Поки з того, що я читаю, то бачу без сісьок, без пісbки, без пластичних операцій, з волосячком по всьому тілу, манікюр і педикюр то лишнє. Щоб не вміла, читати і писати, в телефон був зло, ходила боса, гола і весь час вагітна?
В церкву полюбе сходи....

Як ти бачиш ідеальну жінку?
Поки з того, що я читаю, то бачу без сісьок, без пісbки, без пластичних операцій, з волосячком по всьому тілу, манікюр і педикюр то лишнє. Щоб не вміла, читати і писати, в телефон був зло, ходила боса, гола і весь час вагітна?
В церкву полюбе сходи....
Та ну ти щось таке вже написала, то якесь воно з фільмів Кінга:). Ну є ж оно Моніка Белуччі чи Алізе:)

Женщина жалуется врачу:
— Мой муж вполне потерял интерес к сеkсу.
Врач дает ей таблетки и говорит:
— Когда захотите, растворите одну таблетку в супе и дайте вашему мужу — и все будет хорошо.
На следующий день женщина приходит снова и говорит:
— Спасибо, доктор! Я ему с большого желания не одну, а две
таблетки в суп бросила, то он меня просто за обедом на столе и … того.
— Ой, вам, наверное, было неудобно?
— Да, ужасно! Но мы в тот ресторан больше не пойдем!

Назад
Угорі