Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та це чоловічі ноги!
За те носочки одягнув, щоб мозолів не було.Та це чоловічі ноги!![]()
Добре що не виймай
А ти оптиміст.Добре що не виймай![]()
А що такє ото вазєшось
Капєц! Так можна і мандюлєй получить
Вазєшось це операція чоловікам для того щоб не мати дітейА що такє ото вазєшось
Капєц! Так можна і мандюлєй получить
Ох уже ті чоловіки,такі затійникиВазєшось це операція чоловікам для того щоб не мати дітей![]()
Да да, самі прямо в чергу стоять для отої штукиОх уже ті чоловіки,такі затійники
Я в шоці,перший раз про такє чуюДа да, самі прямо в чергу стоять для отої штуки![]()
Я взагалі вважаю що жінки то іновазивний вид. Живеш собі і все круто, тут на тобі...Я в шоці,перший раз про такє чую
Та я про це не знала,бо мені не нада їхні діти.Я взагалі вважаю що жінки то іновазивний вид. Живеш собі і все круто, тут на тобі...
Не любиш ти жінок, не любиш.Я взагалі вважаю що жінки то іновазивний вид. Живеш собі і все круто, тут на тобі...
Правильно, тобі дітей і на роботі хватає.Та я про це не знала,бо мені не нада їхні діти.
Це ж отой актер,що мені нравиться. Фамілію забула. Я б такого те ж купилаНе любиш ти жінок, не любиш.
Правильно, тобі дітей і на роботі хватає.
![]()
На балконі собі поставиш щоб курив з тобоюЦе ж отой актер,що мені нравиться. Фамілію забула. Я б такого те ж купила
В мене там мотузки понатягнуті,і шини літні,4штуки. На поза тому тижні,як була ото тривога в нас,після неї приходжу додому,дзвонить вхідний дзвоник,відчиняю-мужик високий,гарний,з бородою,я від несподіванки завмерла,тоді придивилася-він намальований,біля нього якісь звірята і ростомер,і голос від ліфта:то я,забирай. Це сусідка моя в ,,лейпцигу,,робить,і то афіша фільма з ростомером,на підставці,і вона мені принесла,в садіку дітям гулять. А розміром-як двері вхідні.На балконі собі поставиш щоб курив з тобою![]()