Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А мені в тому році кум написав,пропонував приїхати,чаю попити,Різдво відмітити,він холостий, а в мене як раз ремонт,унітаз знятий, води нема,пишу: завтра спишемося,а назавтра пишу йому і розумію,що він ніхрєна не пам'ятає,що пропонував,або писав зовсім не мені ,отака в мене була сексуальна пригода за останні роки
Мабуть переоцінив свої сили і можливості.

IMG_20250805_120413.webp

А мені в тому році кум написав,пропонував приїхати,чаю попити,Різдво відмітити,він холостий, а в мене як раз ремонт,унітаз знятий, води нема,пишу: завтра спишемося,а назавтра пишу йому і розумію,що він ніхрєна не пам'ятає,що пропонував,або писав зовсім не мені ,отака в мене була сексуальна пригода за останні роки
Так а шо произошло?

У меня такой любовник есть :crazy:
Ни нифига себе

Так а шо произошло?

Ни нифига себе
Так нічо не проізошло,запропонував зустрітися,в як стали домовлятися-не пам'ятав цього,або зробив вигляд,що не розуміє про що мова,і висловив співчуття ,що в мене ремонт у свята і припинив писати

Усім доброго ранку🥰☀️❤️

Так нічо не проізошло,запропонував зустрітися,в як стали домовлятися-не пам'ятав цього,або зробив вигляд,що не розуміє про що мова,і висловив співчуття ,що в мене ремонт у свята і припинив писати

Усім доброго ранку🥰☀️❤️
Доброго ранку.

Всім гарного дня :-)

Доброго ранку,мене теж запросив коханець 🤣написав зайти до нього)

Вкладення

• IMG_5437.webp
    IMG_5437.webp
    36 Кб · Перегляди: 25
Mishanja, Якщо він поведеться на це,то мені такий не потрібний )))Сезон клубніки закінчився ,а сої ще не почався 🤣то він не господар)

Проказник

Назад
Угорі