Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шикарний подарунок. Треба глянуть коли день державного виконавця.
коли день державного виконавця.
и я про Ромку подумала, когда богомола увидела
На своєму життевому шляху мала справу з 6 виконавцями.Два взагалі не з мого округу. Мій округ адекватні. І два ,які відкривали ВП по МФО на мою користь. То я ,мабуть замовлю два комплекта. Для тих,хто з іншого округу. Мало їм київських боржників,подавай ще й чернігівських ...Шикарний подарунок. Треба глянуть коли день державного виконавця.
Бігло переглядав, і читав дивлячись на Ксені фото.На своєму життевому шляху мала справу з 6 виконавцями.Два взагалі не з мого округу. Мій округ адекватні. І два ,які відкривали ВП по МФО на мою користь. То я ,мабуть замовлю два комплекта. Для тих,хто з іншого округу. Мало їм київських боржників,подавай ще й чернігівських ...
Привіт,я за 4 кг джмілів своїим виконавцям. Терентій підказав кому можна подарувать .Бігло переглядав, і читав дивлячись на Ксені фото.
Думаю ну в тебе і апетити аж два таких діда замовляти))
Не нудна ти )
Бараболю сапаютьХеллоу, щось ви зовсім затихли...
Я неа, я вот таким страдаю, дизайню))Бараболю сапають
ТюБараболю сапають

Кого покачать?Я неа, я вот таким страдаю, дизайню))![]()
Скучно мне. Пока не работаю, можно скиллы прокачать))

Умение, навыки, владение программой и материалов))Тю
Кого покачать?![]()
+1 к сговорчивости клиента - засчитано)Умение, навыки, владение программой и материалов))
Думала шо то сорт кабачків по ходу))Умение, навыки, владение программой и материалов))