Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10170
- Реакції
- 18513
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я другое увидела))В лупі всі бачать бокальчик,чи тількі я ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я другое увидела))В лупі всі бачать бокальчик,чи тількі я ?
В лупі всі бачать бокальчик,чи тількі я ?
Я теж.
А ось тут бокальчик бачиш?Это что одна я бокальчик не увидела))
Увидела что-то металлическое, похожее на ту штуку к которой крепиться телефон. Это где ручка, а прямоугольное продолжение похоже на телефон
Что в бокале?)А ось тут бокальчик бачиш?Якщо так,то все нормально
![]()
Настоянка на зелених горіхах. І настоянка закінчується і відпустка.Что в бокале?)
Сначала прочитала на огурцах)) Подумала, что за хрень))Настоянка на зелених горіхах. І настоянка закінчується і відпустка.
Бокал з "кайомочкою"... совок... він мабуть дістався по реліквії?))А ось тут бокальчик бачиш?Якщо так,то все нормально
![]()
Так,ці бокальчики навіть не моїх батьків,а моєї бабусі. Завжди стояли в серванті Ними ніхто ніколи не користувався,крім мене зараз))Бокал з "кайомочкою"... совок... він мабуть дістався по реліквії?))
Я не підйопую... справді, він мабуть старший за нас з тобою))
В мене в батьків є кришталь, богемське скло... років з 70х))
Реально бл рарітет
І холодильник, якому більше ніж мені і на секундочку : він працює!!!
В мене у батьків на вазі кришталевій ще наліпка Чехословаччина... ну і срсрівськиТак,ці бокальчики навіть не моїх батьків,а моєї бабусі. Завжди стояли в серванті Ними ніхто ніколи не користувався,крім мене зараз))
Дід ,ще ось такі є. Теж бабусині.
І дуже багато посуду "Буди"
Навіть не знаю,скількі вони пробули в шафі,але на нижній стороні збереглись наклейки з ціною. І на бокалах і на тарілках.![]()
![]()
Скоро закончиться))
Запрацювалась. Тут подорожник не допоможе
Доля???Иду воткнувшись в телефон и вдруг бац. Поднимаю глаза, а там парень в телефоне тоже завтыкал. Улыбнулись друг друг и пошли дальше