Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага ))Что где-то в другом месте советы берешь?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага ))Что где-то в другом месте советы берешь?)
Ну это вообще наглость)) Кто разрешал?)Ага ))
Юля, ти хіба забула такого лікаря, як доктор Малахов, він лікував геморой при допомозі огірка. Доктор Малахов признавав народну медицину.Это набор на подносе к нашим советам, не имеет ничего общего
Лучше бы он зелёнкой и подорожником лечил геморрой, а не огурцом))Юля, ти хіба забула такого лікаря, як доктор Малахов, він лікував геморой при допомозі огірка. Доктор Малахов признавав народну медицину.
І якщо Touni, вважає огірок ліками, хто ми такі, щоб сумніватись?
Огірок для мене їда - закуска ,ну ні як не пхати його кудись )))Юля, ти хіба забула такого лікаря, як доктор Малахов, він лікував геморой при допомозі огірка. Доктор Малахов признавав народну медицину.
І якщо Touni, вважає огірок ліками, хто ми такі, щоб сумніватись?
Не хочешь запихать, то натри и приложи))Огірок для мене їда - закуска ,ну ні як не пхати його кудись )))
Але май на увазі, якщо ти справжній експерт, то ти повинен на собі пораду випробувати і довести, що порада не дієва. Як "Руйнівники міфів"Створю тему і назву її "безтолкові поради"
Як краще на х...р солі насипати? Та ні,дякуюАле май на увазі, якщо ти справжній експерт, то ти повинен на собі пораду випробувати і довести, що порада не дієва. Як "Руйнівники міфів"
Інакше ми тебе будемо вважати ретроградом і людиною, що не визнає нового.
Ні, ні, ні, по доктору Малахову, весь сенс був в живому корнішоні, що росте прямо на грядці і не зриваючи з стебла, проводити лікування.Не хочешь запихать, то натри и приложи))
Капец)) Этот доктор Малахов вообще извращенец))Ні, ні, ні, по доктору Малахову, весь сенс був в живому корнішоні, що росте прямо на грядці і не зриваючи з стебла, проводити лікування.
А що ти хочеш, це рашка. Там цей доктор Малахов багато років на їхньому першому вів передачу. Там ще Малишева є, веде передачу про здоров'я і вчить правильно какати, син Малишевої в одній передачі співає пісню про яєчки. А в іншій Малишева на жінці в гольфі показує, як обрізати крайню плоть на члені. То все можна знайти на ютубі.Капец)) Этот доктор Малахов вообще извращенец))
Главное, чтобы он его пометил, а то ещё сожрёт его потом случайно))
Да уж... Неа я такое смотреть точно не хочу))А що ти хочеш, це рашка. Там цей доктор Малахову багато років на їхньому першому вів передачу. Там ще Малишева є, веде передачу про здоров'я і вчить правильно какати, син Малишевої в одній передачі співає пісню про яєчки. А в іншій Малишева на жінці в гольфі показує, як обрізати крайню плоть на члені. То все можна знайти на ютубі.
Дикий, темний народ.
Я теж подивилась після того, як Галкін в якісь пародії про це розповів. Я думала він перекручує. Але ні, це справді на їхньому першому каналі показували.Да уж... Неа я такое смотреть точно не хочу))
Пасха 5 травня!Так колега, Ви праві.
Можна ще ванночки робити з марганцем, але то вже по рецепту.
Жесть, ладно там в Ютубе такое показывать, но на телевидении. А если реально, кто-то с огурцом трюк проделает, это капец конечно))Я теж подивилась після того, як Галкін в якісь пародії про це розповів. Я думала він перекручує. Але ні, це справді на їхньому першому каналі показували.
Хворих людей завжди хватає.Жесть, ладно там в Ютубе такое показывать, но на телевидении. А если реально, кто-то с огурцом трюк проделает, это капец конечно))
Колись Кашпіровський лікував через телевізориХворих людей завжди хватає.
Тепер сімейні лікарі по телефону лікують.Колись Кашпіровський лікував через телевізори. Хоч не страждали огірки і геморой....