Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Или мазать то место чесноком))
Свіженький на городі повилазив....Или мазать то место чесноком))
Не будемо займатись самолікуванням. В бюджетній медицині, або зеленка, або подорожник.Или мазать то место чесноком))
Блин, предстаю помазать зелёнкой, а потом завернуть в подорожник))Не будемо займатись самолікуванням. В бюджетній медицині, або зеленка, або подорожник.
Може краще щось одне? Чи одразу все,щоб допомогло))Блин, предстаю помазать зелёнкой, а потом завернуть в подорожник))
Зранку зеленка, вечером подорожник.Може краще щось одне? Чи одразу все,щоб допомогло))
Лікування по протоколу))Зранку зеленка, вечером подорожник.
Да чё растягивать лечение, сразу всё, чтобы наверняка))Може краще щось одне? Чи одразу все,щоб допомогло))
Так колега, Ви праві.Лікування по протоколу))![]()
И чеснок туда покрошить))Так колега, Ви праві.
Можна ще ванночки робити з марганцем, але то вже по рецепту.
СвіженькийИ чеснок туда покрошить))
Дякую за довіру. Випадок не безнадійний. А нетрадиційна медицина від Jusy закріпить результат лікуванняТак колега, Ви праві.
Казала моя мамочка, куди ті хлопці дивляться....Praskoviia, Jusy, я здається починаю здогадуватись, чого ми не заміжні.
Мабуть інстинкт виживання у них спрацьовує.Казала моя мамочка, куди ті хлопці дивляться....
Была я там, только не подумайте, я не за этого развелась))Praskoviia, Jusy, я здається починаю здогадуватись, чого ми не заміжні.
Звичайно, звичайно, тоді ти була юна і добра і вірила в розових поні.Была я там, только не подумайте, я не за этого развелась))