Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хіба злорадно сміятись
У нас раньше замки вешали на мосту))
У нас раньше замки вешали на мосту))
Ему год понадобился, что бы это узнать))
Жирафчик)Ему год понадобился, что бы это узнать))
Какая же она классная)) Домик у нее красивый))
У мене в саду скоро їх буде багато,тількі без хатки....Какая же она классная)) Домик у нее красивый))
[POSTS=5000]Ага)) Моя точно так сказала... і попросила сфоткати)[/POSTS]Какая же она классная)) Домик у нее красивый))
Дякую,То тобі на здачу
Без хатки, они немного противненькие)) У нас пока не видела, ещё спят наверное))У мене в саду скоро їх буде багато,тількі без хатки....
Та млять оті коричневі це просто жесть... іпошать все під ряд.У мене в саду скоро їх буде багато,тількі без хатки....
Дякую навзаємДякую,То тобі на здачу
![]()

... сподіваюсь не зайде сюди 
Я користуюсь ось таким засобом. Сині гранули розсипаеш по землі,між рослинами. Десь раз в місяць. Не жаліючи. Слимаки наче розчиняються і засохають.Та млять оті коричневі це просто жесть... іпошать все під ряд.
Я всю зиму баклахи від водички збирав щоб помідори як висадим на грядку, закрити поки не окріпнуть.
Бо зжеруть нах... і трута розсипана мало що рятує))
Ми теж сині але якись іншіЯ користуюсь ось таким засобом. Сині гранули розсипаеш по землі,між рослинами. Десь раз в місяць. Не жаліючи. Слимаки наче розчиняються і засохають.![]()