Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там таку драму розкрутити можна,а ти про ревнощіРевнуєш?
Да ладно тебе, меня вот хоронить уже собрались. Сейчас кастинг на соседей пройдет))Знайшов крайнього ?))
ДержиПопкорн ще є?![]()

Да ладно тебе, меня вот хоронить уже собрались. Сейчас кастинг на соседей пройдет))
Держи![]()
,дякую))Чо крайнього? Ще Оскара за головну роль отримаєш якщо виживеЗнайшов крайнього ?))
Мені вже ця затія не подобається ))Чо крайнього? Ще Оскара за головну роль отримаєш якщо виживеш
Бери попкорн і спостерігай ,що буде далі,а том по ходу дій розберешся...Мені вже ця затія не подобається ))
Він головний герой, яке спостерігай?Бери попкорн і спостерігай ,що буде далі,а том по ходу дій розберешся...
А не пора режесеру-сценеристу вже спати?Він головний герой, яке спостерігай?
Не відволікайсяА не пора режесеру-сценеристу вже спати?
Дивись, прийду в твої еротичні сни і допоможу вирішити всі твої проблеми. Буду Добрим лікарем Айболітом і не з подорожником.Не відволікайся
Не ссы, до твоих эротических снов, пока ещё не добрались))Ого ,а тут вже схоже на хорор ,ужастіки відпочивають ,треба вшиватись поки не запізно![]()
Та ,я сьогодні і спать не будуНе ссы, до твоих эротических снов, пока ещё не добрались))
Ну видишь у тебя иммунитет))Та ,я сьогодні і спать не буду![]()
Правильно, не спи, а мало чого вночі може статись коли ти спиш...Та ,я сьогодні і спать не буду![]()
Я ,на нічних )))Правильно, не спи, а мало чого вночі може статись коли ти спиш...