Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

В деяких районах міста таке саме було. В приватних секторах. Я теж в приватному,але мою вулицю не відключали,а сусідні без світла сиділи цілими днями. Але ж пристосовувались люди.
У нас было такое, что по линии нету важных объектов, но там живут важные люди и эти районы не отключали. А страдали те районы, где живут обычные люди.

1711742824817.webp

Плохо.
Отменили у нас график отключения. Со светом уже
Та я не про графік.
А про те що "важливих" людей не відключають.
Хоча є і як у Прасковьї... в моєї шефи живуть на вулиці де мережа живить частину мчс і лікарню... теж практично навіть в жестяк тогорічних блекаутів не виключали так як всюди.

Та я не про графік.
Хоча є і як у Прасковьї... в моєї шефи живуть на вулиці де мережа живить частину мчс і лікарню... теж практично навіть в жестяк тогорічних блекаутів не виключали так як всюди.
Да поняла про что ты. Написала, что плохо это. А потом написала, что у нас уже отменили отключение.

Та не чипай ти їх... а що їм залишається робити як не бухати.
Подорожник ще лиш починає проростати.
Всі ліки на спирті більш помічні. А подорожник на спирті - еліксир вічного життя!

Та я не про графік.
У мене вокзал,станція на 5 напрямків,лікарня ... І моя вулиця на 20 будинків.

Назад
Угорі