Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Татьяна222, весна на календарі,скоро потепліє
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зате без кредитів же ))Хеллоу, банда! Жива, здорова, завтра рівно місяць як нема світла.
Та ну його нах... краще б я калів посилала за відомою адресою і ящиками листи отримувала ніж отак...Зате без кредитів же ))
Привіт.Хеллоу, банда! Жива, здорова, завтра рівно місяць як нема світла. Зв'язок щоб піймати треба десять поз Камасутри на вікні зробити)))
Телефон заряджаю павербанком, а його заряджаю де прийдеться.
Айлавю, все буде добре!
Переїхала у місто. А там теж нема світлаАга..тепло...0-5 тепла
Вода по графіку, дають генератором. З продуктами відносно нормально..запаси виручають. Картопля, макарони, тушонка і кабачки консервованіПривіт.
З продуктами як?
Вода є?
є...все одно холодильник не працює.Щось таке і було на моєму першому і останньому занятті йогою.
Ні разу не була на заняттях йогою....Щось таке і було на моєму першому і останньому занятті йогою.
Просто картинка в тему)) Без бокала вина, но зато с хлопьями))Привіт![]()
Мля,з яких пір треба меблі?)Як є підлога і підвіконняДоброго ранку)
Справжня йога, це коли вас двоє і обом хочеться, а з меблів є лише табуретка)
Ну або ліжко на 10см коротше зросту....
Сходи. Група була стара, вони вже всі давно ходили. Я себе почувала Лікарською ковбасою, між Краковськими ковбасами. Я боялась, якщо зігнусь так як потрібно, розтягувати мене буде травматолог.Ні разу не була на заняттях йогою....
Між іншим, одна наша медсестра, якось засунула ногу за шию. Витягував ногу уже травматолог у трампункті.