Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так карта лягла сьогодні...Это просто Мон пьяна пришла))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так карта лягла сьогодні...Это просто Мон пьяна пришла))
Не правда!Это просто Мон пьяна пришла))
Да ладно))Не правда!
Чесно))Да ладно))
Ладно сделаю вид, что поверила))Чесно))
Так ,я трішки без настрою ,і не хочу псувати тобі ,чесно )Не правда!
Ж - жіноча солідарністьЛадно сделаю вид, что поверила))
То і так не про тебе)Тс, не пали кантору, ну...
А месьє сьогодні джентельменТак ,я трішки без настрою ,і не хочу псувати тобі ,чесно )

Ну испорть настроение, хочется хоть одним глазком посмотреть))Так ,я трішки без настрою ,і не хочу псувати тобі ,чесно )
Завжди джентельменА месьє сьогодні джентельмен![]()

Ось за це ти мені й подобаєшсяЗавжди джентельмен![]()
Ну так то ще попітніти треба, я так легко на провокації не ведусьНу испорть настроение, хочется хоть одним глазком посмотреть))
Пообещай ему мото купить, сразу сердце растопишь))Ось за це ти мені й подобаєшся![]()
Уяви скільки там грошей требаПообещай ему мото купить, сразу сердце растопишь))
Знову мені доведеться бути Домінантом??Пообещай ему мото купить, сразу сердце растопишь))
Я же не сказала купить, а пообещать))Уяви скільки там грошей треба![]()
Я не пишу чоловічим почерком. Обіцяти то їхній удєлЯ же не сказала купить, а пообещать))
Мужики перевелись, теперь девушки обещают))Я не пишу чоловічим почерком. Обіцяти то їхній удєл
Ох, зараз нам прилетить... що ми тут матріархат розвели...Мужики перевелись, теперь девушки обещают))
Не прилетит, не бойся. Мужики все спят, проснуться, а тут уже матриархат, офигеют, погрустят и смирятся))Ох, зараз нам прилетить... що ми тут матріархат розвели...