Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я кішка, мені всі 6 пунктів підходять.
Ти впевнена, що хочеш це знати?
Якщо напишеш,то всі знатимуть.Ти впевнена, що хочеш це знати?
Ну рассказывай

Можу сказать,що я ніколи не роблю,коли вживаю алкоголь...Нікому не телефоную ,хіба що таксисту,щоб додому відвіз. А іноді і не завадило б комусь позвонить і розказать дещо ..Ну рассказывай![]()
Когда будешь в следующий раз пить, не сдерживай себя, звони))Можу сказать,що я ніколи не роблю,коли вживаю алкоголь...Нікому не телефоную ,хіба що таксисту,щоб додому відвіз. А іноді і не завадило б комусь позвонить і розказать дещо ..
І буде відповідь на запитання про сумасшедший поступок...взяла телефон в рукиКогда будешь в следующий раз пить, не сдерживай себя, звони))
У меня не было сумасшедших поступков. Просто немного чудю))І буде відповідь на запитання про сумасшедший поступок...взяла телефон в руки
Я люблю танцювать. Мені не потрібна ні їжа ні люди на святах,танці....У меня не было сумасшедших поступков. Просто немного чудю))
Не, танцевать не люблю))Я люблю танцювать. Мені не потрібна ні їжа ні люди на святах,танці....
Не скажем)Тількі не кажіть,що я нудна![]()