Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То фея для Тоні?Надіюсь ніхто не бачить на картинці крім красивої блондинки, ще щось?
![]()
Забирай собі ,ту хфею ))То фея для Тоні?
Не перебіраю ,дивлюся все ,якщо кіно достойне ,з останніх що запам'яталось - Опенгеймер ,Наполеон ,позавчора подивився новий фільм з Джейсоном Стейтемом - бджоляр ,чи пасічник ,таке бойовик на один вечір ,люблю фентезіДід а какие фильмы для тебя не д*бильные, просто интересно))
Да и вообще кто, что предпочитает смотреть))
Які мають зміст, сюжет, акторську гру і чудову режесуру... приємні для перегляду і цікаві.Дід а какие фильмы для тебя не д*бильные, просто интересно))
Я ніби не нав"язую. Дивись що подобається.Да и вообще кто, что предпочитает смотреть))
Да блин, я просто хотела узнать, что кто-то смотрит, может и я посмотрю))Я ніби не нав"язую. Дивись що подобається.
Не треба воно тобіДа блин, я просто хотела узнать, что кто-то смотрит, может и я посмотрю))

Які мають зміст, сюжет, акторську гру і чудову режесуру... приємні для перегляду і цікаві.
Можливо ти любиш власні фільми дивитись?Не треба воно тобі![]()
Разные жанры смотрю, драму, триллер, детективы, но чтобы сюжет был закручен. Научную- фантастику люблю.Комедии тоже иногда смотрю. Из последних что смотрела,то это во время грозы и сериал единожды солгав от нетфликс))Не перебіраю ,дивлюся все ,якщо кіно достойне ,з останніх що запам'яталось - Опенгеймер ,Наполеон ,позавчора подивився новий фільм з Джейсоном Стейтемом - бджоляр ,чи пасічник ,таке бойовик на один вечір ,люблю фентезі
Із фентезі ,що останне переглянув - Творець ,Бунтівний місяць ,достойні уваги фільмиРазные жанры смотрю, драму, триллер, детективы, но чтобы сюжет был закручен. Научную- фантастику люблю.Комедии тоже иногда смотрю. Из последних что смотрела,то это во время грозы и сериал единожды солгав от нетфликс))
Чому ти намагаєшся все щоя викладу в картинках чи напишу, інтерпретувати в моє життя?Можливо ти любиш власні фільми дивитись?
Зміст, сюжет, акторська гра, чудова режисура ...
Чому ти намагаєшся все щоя викладу в картинках чи напишу, інтерпретувати в моє життя?
Ти вважаєш що я маю стільки ж вільного часу як ти і сиджу лиш в пошуках картинок чи кіно про себе знімаю?
Ксенія, якби я все що ти викладаєш, особливо в картинках, намагався поляризувати в твоє життя,
то мабуть постало би питання чи ти дійсно в медицині саме на своєму місці. Без образ.

Ти знову перекрутила ( або ж незрозуміла )
Ночь, все спят уже давно))Шо-та какая-то тишина тут...
Это я случайно, анонима включилаНочь, все спят уже давно))
Я чомусь так і подумалаЭто я случайно, анонима включила