Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27347
- Реакції
- 67807
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зварити равликів в сиропі з цукру.Мене задіяти треба постаратись
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зварити равликів в сиропі з цукру.Мене задіяти треба постаратись
Гато что ты от меня хочешь?) Я ведь тебя не трогала. Пепа написала про порчу, я вспомнила про яйцо. И написала про это. В общих темах все в разговоры влазять. Если не хочешь, чтобы влазили, общайся в личке.Мене задіяти треба постаратись
Я ж пропонував створити тему "Безтолкові поради"Гато что ты от меня хочешь?) Я ведь тебя не трогала. Пепа написала про порчу, я вспомнила про яйцо. И написала про это. В общих темах все в разговоры влазять. Если не хочешь, чтобы влазили, общайся в личке.
І " Рецепти від Ксю"Зварити равликів в сиропі з цукру.
Ну так сделай)) Что ещё за безстроковые порады?)Я ж пропонував створити тему "Безстрокові поради"
І " Рецепти від Ксю"
А зверху посипати такими різнокольоровими черв'ячками, зірочками, кокосовою стружкою. І так кожний раз, коли ти будеш їсти равликів.Я ж пропонував створити тему "Безстрокові поради"
І " Рецепти від Ксю"
Безмежна твоя добротаА зверху посипати такими різнокольоровими черв'ячками, зірочками, кокосовою стружкою. І так кожний раз, коли ти будеш їсти равликів.
Смакота!![]()
А ще можна довго томити равликів в солодкому молоці, а гарнір зробити з солених огірочків.Безмежна твоя доброта
Вот именноЯ ведь тебя не трогала.

Я воспитанная девушка)))Слабо.
Нада с ноги![]()
Якраз саме тому. Щоб дурості не було ні в кого в головіЯ воспитанная девушка)))

Сделаю вид шо мне всё понятно)))Якраз саме тому. Щоб дурості не було ні в кого в голові![]()
Главное, очень понятная)))
Забула смажені цвяхи додати.А ще можна довго томити равликів в солодкому молоці, а гарнір зробити з солених огірочків.
Прояви творчість на кухні.
А гвозди там при чём???Забула смажені цвяхи додати.
Люблю гострі відчуттяА гвозди там при чём???
Или они придают пикантный вкус ??
Точно сра*ка нападёт![]()