- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То показувать треба)))Расскажи))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То показувать треба)))Расскажи))
Відео не показуй.То показувать треба)))
Так не грузиться же видео))Відео не показуй.
АбіднаВідео не показуй.
І це прекрасно!Так не грузиться же видео))

Не все так погано було))) хіба парочка.... І ще десяток тих, які бачила тільки Ната)І це прекрасно!
Шабашка?Добре ,приймаю замовлення - зроблю вічний з харчової нержавійки не зітреться ,ще залишиться на багато поколінь ,нержавійка харчова ,не треба віагри ,візьму не дорого![]()
![]()
Добавлю - розмір індивідуальнийДобре ,приймаю замовлення - зроблю вічний з харчової нержавійки не зітреться ,ще залишиться на багато поколінь ,нержавійка харчова ,не треба віагри ,візьму не дорого![]()
![]()

Ну возьми если надо))віагри ,візьму не дорого![]()
![]()
Ну ,а що ,якщо можнаШабашка?
29к замовлень?Шабашка?
Це буде в комплекті до стола паталога? Холодний,з нержавкиДобавлю - розмір індивідуальний![]()
Я пропонуюНу возьми если надо))
А ви станок продати29к замовлень?
Тоні непогано заробить.
Підозрілим форумчанам продаєм по подвійній ціні.
Хороша ідея для бізнесу.
Станок зажав,хай хоч таке продає...29к замовлень?
Тоні непогано заробить.
Підозрілим форумчанам продаєм по подвійній ціні.
Хороша ідея для бізнесу.
Тони я девочка, мне Виагра не нужна)) не тем предлагаешь))Я пропоную
А ви станок продати
Тут ми поспішили.А ви станок продати
Я наголосив ,що буде стояти постійноТони я девочка, мне Виагра не нужна)) не тем предлагаешь))
Беру. Два. Десятки. Діаметром сантиметрів 5, але довжиною не більше 10. З збереженням пропорцій. І анатомічно правильні.Добре ,приймаю замовлення - зроблю вічний з харчової нержавійки не зітреться ,ще залишиться на багато поколінь ,нержавійка харчова ,не треба віагри ,візьму не дорого![]()
![]()