Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ти до сих пір в совку?)
Ржу...
Ти хочеш сказати, що тобі на роботі дозволяють займатись сеkсом, в робочий час і це прописано в трудовому договорі?
Я тільки це мала на увазі. Про що ви всі думаєте.

Ржу...
Ти хочеш сказати, що тобі на роботі дозволяють займатись сеkсом, в робочий час і це прописано в трудовому договорі?
Про сеkс между коллегами))

Ржу...
В трудовому договорі це не прописано..Камер в туалетах немає.. Якби треба було..

Про сеkс между коллегами))
В позаробочий час. А це вже зовсім інше. Ваш вільний час і уподобання не мають ніякого відношення до роботи.
Я скажу чесно, я б не хотіла їсти за столом, де валяється кучеряве волосся.

В позаробочий час. А це вже зовсім інше. Ваш вільний час і уподобання не мають ніякого відношення до роботи.
А почему именно на столе?) Есть куча других мест в офисе)) Ну и думаю на том столе, на котором сеkсом заниматься, никто не ест))

Не ,Ксю ти завжди живеш за якимись правилами ,згріб в робочій час ,і задоволення ,але якщо то обоюдно ,правильно писав Дід ,совок ми ще довго будемо виганяти ....

Не ,Ксю ти завжди живеш за якимись правилами ,згріб в робочій час ,і задоволення ,але якщо то обоюдно ,правильно писав Дід ,совок ми ще довго будемо виганяти ....
Я дивуюсь звідки у вас на роботі стільки вільного часу?
У мене єдине бажання коли вільний час, або поїсти, або трішки прилягти і подрімати. А останнім часом взагалі, після роботи одна думка, десь прилягти і щоб поряд людей не було. Який сеkс на роботі?

У мене єдине бажання коли вільний час, або поїсти, або трішки прилягти і подрімати. А останнім часом взагалі, після роботи одна думка, десь прилягти і щоб поряд людей не було. Який сеkс на роботі?
Швидкий..

Старіємо ?

Коли? Звідки стільки часу?
Я серйозно, 7 суток через день. Хворі дуже важкі, психологічно важко, мене заносить після роботи.
Так ,як МФО - нафіг,я хочу і все ,о у нас тут проблемка 😉
Далі мовчу

Коли? Звідки стільки часу?
Я серйозно, 7 суток через день. Хворі дуже важкі, психологічно важко, мене заносить після роботи.
Ну Ксения не у всех такая работа как у тебя. Да и отделения разные бывают по загруженности. Когда последний раз лежала с больнице, не знаю про сеkс, но бухать медсестры успевали.

Назад
Угорі