Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Та це взагалі биздест... я ще до війни якось викликав швидку ( не собі, бо напридумуєш ) бо тиск в людини зашкалював. Так і не приїхала.
Та довбана реформістка наробила дєлов.
Залізла в інтернет і попалась стаття. Чи приїде до тебе лікарь буде вирішувати медрегістратор, після кучі питань. Думаю хронічному хворому нічого хорошого не світить. А якщо сімейний лікарь телефон не бере, то консультуйся з святим Петром.

Кока - кола...
Screenshot_20231225-111322.webp

А чому у тебе кутя, як суп?
Хто як робить.
Хтось любить кашу, а хтось рідку.
В мене нині брат дзвонив що куштував кутю залиту ананасово якимся там нефільтрованим нектаром... казав що дуже смачно.
Кому яке до вподоби.

Хто як робить.
Хтось любить кашу, а хтось рідку.
В мене нині брат дзвонив що куштував кутю залиту ананасово якимся там нефільтрованим нектаром... казав що дуже смачно.
Кому яке до вподоби.
Ти правий, знаю таких що на рисові готують, навіть на перловці.

Купи готову в магазині, залий глінтвейном і норм
Я кутю не готую. В мами вона ніколи не виходила, то і я не вмію. З усіх знайомих, тільки в одної колеги виходить справжня смачна кутя. Як каша, з молотими горіхами, ізюмом, літром меду. Алкоголь не добавляється кутю.

Я кутю не готую. В мами вона ніколи не виходила, то і я не вмію. З усіх знайомих, тільки в одної колеги виходить справжня смачна кутя. Як каша, з молотими горіхами, ізюмом, літром меду. Алкоголь не добавляється кутю.
Нема межі досконалості

Назад
Угорі