Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То так ти виховуєш?А вы их![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То так ти виховуєш?А вы их![]()
Я оценил

Могу, умею, практикуюТо так ти виховуєш?
та так ніззя, я ж культурний.... навіть після випитого самогону.....А вы их![]()
Вы наверное брат Тони, хотя нет тот просто чемный))та так ніззя, я ж культурний.... навіть після випитого самогону.....
А жаль...та так ніззя, я ж культурний.... навіть після випитого самогону.....
Добре подумайВы наверное брат Тони, хотя нет тот просто чемный))
О чем?)Добре подумай
Подобається мені хід твоїх думокА жаль...![]()
Про чемність токаряО чем?)
та ні, навіть не однофамілець)))) Але його історія досить схожа з моєю... В плані "а пагаваріть"Вы наверное брат Тони, хотя нет тот просто чемный))
Читав. Але тут трохи інші розмовиЧасто дивуюсь людям, котрі наспамлять 100500 тем на дну історію.... Я осьо в своїй "народив" кілька думок на тему всякого гім.... алайського непотребу....
Не заморачивайтесь по этому поводу. Абсолютно. Вот я когда читаю эти 100500 тем, мне аж дурно становится. Лучше одну и конкретно, чем 100500 и сплошноеЧасто дивуюсь людям, котрі наспамлять 100500 тем на дну історію.... Я осьо в своїй "народив" кілька думок на тему всякого гім.... алайського непотребу....
та я зрозумів, просто намагаюсь "зачепитись" за щось)))))Читав. Але тут трохи інші розмови
А что с ней не так, подлечиться человек в трёх тополях. Вернуться и все будет норм, возможно))Подобається мені хід твоїх думок
Про чемність токаря
Ну, а шо он скромничаетПодобається мені хід твоїх думок
Про чемність токаря

СоснахА что с ней не так, подлечиться человек в трёх тополях. Вернуться и все будет норм, возможно))
Тоже после "а пагаварить", девок в муз кафе приглашаешь))та ні, навіть не однофамілець)))) Але його історія досить схожа з моєю... В плані "а пагаваріть"
Не суди всіх по собіНу, а шо он скромничает![]()
та воно то так, але я з тих людей, що люблять почитать)))) І ото "блін, ну ж дві теми/повідомлення нижче писали" - мене постійно мусолить.... мені ніззя бути адміном форуму))))))Не заморачивайтесь по этому поводу. Абсолютно. Вот я когда читаю эти 100500 тем, мне аж дурно становится. Лучше одну и конкретно, чем 100500 и сплошное![]()
мені ніззя, я одружений, троє дітей, вся фігня.....Тоже после "а пагаварить", девок в муз кафе приглашаешь))
Какая разница, сосны, тополя, главное чтобы не кактусы)))Соснах