Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Видихнув,ага?Якраз радий ,що живий залишився
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Видихнув,ага?Якраз радий ,що живий залишився
Юля к его планам ничего общего не имеет))Так він обідився.
Може планів набудував, а тут Юля, крові боїться, волосатих не любить, ліжко маленьке.
Правильно Юля, спокійно жити Тоні і сам може. А якщо в тебе є дівчина, то хлоп має жити, як на вулкані.Юля к его планам ничего общего не имеет))
Если хочет экстрима, пусть ждёт возвращение психованой))
Та дама точно не пожаліє. Це ми тут дуже добрі. А батько її то взагалі...Юля к его планам ничего общего не имеет))
Если хочет экстрима, пусть ждёт возвращение психованой))
Здогадалась такиА вы девочки хитрые, сами захотели из Тони коврик и покрывало сделать. А преподнесли так, будто я этого хочу. Это вы ему так за платячка мстите?)
Ваші коварні плани розкритоЗдогадалась таки![]()
Рогами всі стіни завішані?Це ми Praskoviia, обмінюємось картинками.
Збирати трофеї з чоловіків щось не дуже хочеться.
Наступного разу будем більш обережніВаші коварні плани розкрито
Дальше читай, они с Тони коврики хотят сделать, ещё хотят убедить меня, что это моё желание ))Рогами всі стіни завішані?
Твоє,чиє ж щеДальше читай, они с Тони коврики хотят сделать, ещё хотят убедить меня, что это моё желание ))
Як ти догадався?Рогами всі стіни завішані?
Знаешь я передумала, коврик будет из тебя))Твоє,чиє ж ще
Тобто Touni можна не переживать. Хай живеЗнаешь я передумала, коврик будет из тебя))
Всим не гараздам ,на злоТобто Touni можна не переживать. Хай живе
В манівео перший раз був? Якщо так,то дякуй манівеоХм ,життя яка цинічна штука ,де б ми оце здибались - познайомились ? В реалі ми б не знали і не здогадувались про існування один - одного ...
Всим не гараздам ,на зло
ДавайЗнаешь я передумала, коврик будет из тебя))
Він досвідчений кіт, привик на мишок полювати. Може бути не по зубах тобі.Тони вообще может ни о чем не переживать. А вот Гато пусть переживает))
Перший мабуть був в бананаВ манівео перший раз був? Якщо так,то дякуй манівео