Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ніт. Вони намальованіЯк думаєш, вони їстівні?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ніт. Вони намальованіЯк думаєш, вони їстівні?
Уже попробував?Ніт. Вони намальовані
Экран лизнул наверное))Уже попробував?
І так знаю, що ти доброго не порадишУже попробував?
А це було обідно.І так знаю, що ти доброго не порадиш
Знайшла піддослідного ,жертвуА це було обідно.
В мене бувають і хороші ідеї. Але мої хороші ідеї потрібно на комусь випробовувати.
Тссс, тихенько. Ти його злякаєш. Жертва звучить не дуже.Знайшла піддослідного ,жертву![]()
Подумай кого на форумі більше?Тссс, тихенько. Ти його злякаєш. Жертва звучить не дуже.
Не переводи стрелки на женщин. Ты мужчина сильный и ещё (сам придумай какой), так что терпи))Подумай кого на форумі більше?
Юля, аж обідно, невже мої ідеї такі провальні?Не переводи стрелки на женщин. Ты мужчина сильный и ещё (сам придумай какой), так что терпи))
Не расстраивайся,это просто Гато не ценил. Можно ещё вон на Тони ли на Рамке попробовать. Ромка точно должен оценить))Юля, аж обідно, невже мої ідеї такі провальні?
А кулінарні рецепти? Це шедеврально!!!
Поміть, ти сама це сказалаЖінок.
На віконній?на Рамке попробовать.
Блин , буквы перепутала. Ну тогда пусть будет и рамка, а не Ромка. Рамку вообще не жалко))Поміть, ти сама це сказала
На віконній?
Ти її в 90-х не наїлась?Блин , буквы перепутала. Ну тогда пусть будет и рамка, а не Ромка. Рамку вообще не жалко))
Кого?)Вот сейчас совсем не поняла, про что ты))Ти її в 90-х не наїлась?
Вона в 90 ті мабуть іншим ще харчуваласьТи її в 90-х не наїлась?

Кого?)Вот сейчас совсем не поняла, про что ты))
Цю молодь задовбешся вчитиВона в 90 ті мабуть іншим ще харчувалась![]()
Не заставляй меня гуглить)) Это что?)![]()
Цю молодь задовбешся вчити
Я тобі навіть картинку знайшов. Замазка з рослинних жирів яку видавали за маслоНе заставляй меня гуглить)) Это что?)