Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага)). Я рилс смотрю 8 упражнений для боксеров. Нафиг мне это надо, не понятно. Но мужик там симпотный))Зайняті...
АрбайтенЦікаво хто чим?
Скакалку вже подивилась?Ага)). Я рилс смотрю 8 упражнений для боксеров. Нафиг мне это надо, не понятно. Но мужик там симпотный))
Нарешті дослухався до моїх слівАрбайтен
Мене в ліжку зажали і не пускають... Так би пив і вінду ставив... Вже і пити ніколи... Зранку за кермо...Ага)). Я рилс смотрю 8 упражнений для боксеров. Нафиг мне это надо, не понятно. Но мужик там симпотный))
9 котів?Мене в ліжку зажали і не пускають... Так би пив і вінду ставив... Вже і пити ніколи... Зранку за кермо...
Одна прекрасна дама)9 котів?
АаааЗайняті...
Нет, там скакалки. Там лежит на полу, что-то типа лестницы, и он двигается, прыгает, руками машет))Скакалку вже подивилась?
Нарешті дослухався до моїх слів
То точно боксер?Нет, там скакалки. Там лежит на полу, что-то типа лестницы, и он двигается, прыгает, руками машет))
Нє,ну ковдра то святеОдна прекрасна дама)
Сама спати відмовлялась... Лежала і чекала доки прийду... Вроді спить. Але треба з-під неї вилізти непомітно...
Ось так тихенько приходить старість.Одна прекрасна дама)
Сама спати відмовлялась... Лежала і чекала доки прийду... Вроді спить. Але треба з-під неї вилізти непомітно...
Да хз. Было написано 8 упражнений для боксеров. На профиль не переходила, в рекомендациях этот рилс был. У меня ещё там сноубордисты попадаютсяТо точно боксер?
Та просто малу забрав на вихідні... А ви мене записуєте на пів шостого...Ось так тихенько приходить старість.
Та просто малу забрав на вихідні... А ви мене записуєте на пів шостого...
Попался со скакалкой. Этот даже по прикольнее, он в одних трусах))То точно боксер?
Ти так інтригуючи описуєш побачене.Попался со скакалкой. Этот даже по прикольнее, он в одних трусах))
Не для моєї то фантазії...Ти так інтригуючи описуєш побачене.
Що фантазії є де розгулятися.
Роман, не лякай мене. Твоя фантазія не має реагувати на хлопів в трусах. Чи ми чогось не знаємо?Не для моєї то фантазії...
Тогоі пишу що це не для мене... От скакала б там дівчина... Розміром з третім. В одних трусах...Роман, не лякай мене. Твоя фантазія не має реагувати на хлопів в трусах. Чи ми чогось не знаємо?
Цьомкни її за менеОдна прекрасна дама)