Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
КращіЧерез це й питаю. Ваші вина нічим не гірші французьких чи іспанських
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
КращіЧерез це й питаю. Ваші вина нічим не гірші французьких чи іспанських
Просто спускати собаку на гостей не пробувалаНу а если днём ко мне приходят, то говорю, что мне пора выгуливать собаку))

Так она маленькая. У меня кошка поагрессивней собаки будет))Просто спускати собаку на гостей не пробувала![]()
![]()
Ти навіщо Юлі ідеї підкидуєш?Просто спускати собаку на гостей не пробувала![]()
![]()
С кем пьешь?)Не всі..)
![]()
Вчора пила з подругою,ми разом працюємо)С кем пьешь?)
Нехай теж посуду миє?Ти навіщо Юлі ідеї підкидуєш?
Мабуть теж дірєхтор...Вчора пила з подругою,ми разом працюємо)
Не,то моя прерогатива.)Нехай теж посуду миє?
Мабуть теж дірєхтор...
Жируете товарищ!Не всі..)
![]()
Дрібненьке, жарене, кругле, то що?Жируете товарищ!
Наче сарделька шматочками смаженаДрібненьке, жарене, кругле, то що?
А може сосиски Малятко?З приводу гостей.... Вкотре впевнююсь,що в любій незрозумілій ситуації читай форум. Можеш випадково натрапити на пораду,яку і не шукаєш,а можеш примінити. Не тількі по судах і ВНН
Наче сарделька шматочками смажена
Решила к деду прислушаться и на гостей кота направлять. Собаки у тебя вроде нет или есть))З приводу гостей.... Вкотре впевнююсь,що в любій незрозумілій ситуації читай форум. Можеш випадково натрапити на пораду,яку і не шукаєш,а можеш примінити. Не тількі по судах і ВНН![]()
В мене відібрати пиво?) Я не жадний) мені на завод не довго їхать щоб свіженького купить)Ну ты же не в Терентій Нікіфорович пиво будешь отбирать?)
От горілку я вже вдома буду пити..)Жируете товарищ!
Є собачка,я колись писала про нього. Гавкає тількі на горобців. І пару тижнів тому взяли котикаРешила к деду прислушаться и на гостей кота направлять. Собаки у тебя вроде нет или есть))
Може і малятко...А може сосиски Малятко?
Я так ніколи не смажила.
Это не я хочу у тебя пиво отобрать. Это Praskoviia переживает, что от milk beer у нее будет, то что у тебя от шавухи.В мене відібрати пиво?) Я не жадний) мені на завод не довго їхать щоб свіженького купить)
Я годину тільки як приїхав!три доби бомжував! сардельки та горілка!де жиноча логика...Дрібненьке, жарене, кругле, то що?
Наверное пропустила про собачку, не знала про нееЄ собачка,я колись писала про нього. Гавкає тількі на горобців. І пару тижнів тому взяли котика
Той,що вчиться читать. З моєї живності захисники так собі. Більше для краси
![]()
![]()
Може і малятко...