Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Починав ,є скачаний .Можливо завтра ще раз спробую якщо не заснухтось вже дивився Оппенгеймера, друзі?)
Важкий вибір між гомосятиною і зоофілієюНа вкус и цвет...)))
там три години, я його тільки з другого заходу додививсь, але імхо, це кращий фільм цього року, принаймні з того, що я бачивПочинав ,є скачаний .Можливо завтра ще раз спробую якщо не засну
Господи, я даже не подумала о таком))))Важкий вибір між гомосятиною і зоофілією
Спробую ,то мабуть буде міні серіал ,розтягну на пару днівтам три години, я його тільки з другого заходу додививсь, але імхо, це кращий фільм цього року, принаймні з того, що я бачив
Всё никак не решу. Киллиана Мёрфи обожаю, но боюсь разочарования.хтось вже дивився Оппенгеймера, друзі?)
А треба було.Господи, я даже не подумала о таком))))
в чому?)но боюсь разочарования
типу такСпробую ,то мабуть буде міні серіал ,розтягну на пару днів
Я о том, что сама не осилю этот фильмв чому?)
типу так
Сам думай о такомА треба було.
Видно,що давно не спілкувались.Сам думай о таком![]()
Эта фраза не оправдывает твоих мыслейВидно,що давно не спілкувались.
Ти забула де і з ким спілкуєшся. Вчора чупакабра інопланетна не нагадала?Эта фраза не оправдывает твоих мыслей![]()
Ой, та шо мне инопланетный мог напомнить,у нас с ним полное взаимопонимание))) переодически)Ти забула де і з ким спілкуєшся. Вчора чупакабра інопланетна не нагадала?
Докладніше,будь ласкаОй, та шо мне инопланетный мог напомнить,у нас с ним полное взаимопонимание))) переодически)
Ладно вже скромнічать
Вообще не понимаю о чём ты))Ладно вже скромнічать
Розумничка! РАдий був поспілкуватись. Я спатьВообще не понимаю о чём ты))
Непогано. Досить непогано, але розтянули.хтось вже дивився Оппенгеймера, друзі?)