Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де ти раніше була? Я знав що точно щось не так, але дзеркало в туалеті...
Перевішуй ,якщо висить в туалеті. Це перше,що я зроблю сьогодніДе ти раніше була? Я знав що точно щось не так, але дзеркало в туалеті...
От знав же... Не даремно їх на роботі в туалеті не вішають і всі щасливі ходять...
То роботи багато. Я краще на бурову вернусь.Перевішуй ,якщо висить в туалеті. Це перше,що я зроблю сьогодні
Якийсь ти не добрий![]()
Всім не здрастє))
Ща в магаз скочу і подобрію ))Якийсь ти не добрий
Дід вже побігДоброго ранку!!! От і тяпниця прийшла!!!
Дід вже побіг![]()
мені не треба далеко бігти, лише до холодильника. але треба бути чемним і ще хоч до обіду тримати себе в руках))))))Дід вже побіг![]()
Все правильно сказано. Я сам тільки в обід почну) треба від дзеркала якнайдалі від'їхати...мені не треба далеко бігти, лише до холодильника. але треба бути чемним і ще хоч до обіду тримати себе в руках))))))
Не бреши старийДід вже побіг![]()
Як це так,всі бігають ,а він ні. Хоч по хаті оббіжи пару раз. З солідарності...мені не треба далеко бігти, лише до холодильника. але треба бути чемним і ще хоч до обіду тримати себе в руках))))))
Бо заплативши є стопслово, а одружившись ні...
Таке.Бо заплативши є стопслово, а одружившись ні...
Ото повумнічавТаке.
Найцінніше то реакції. Відразну видно хто є хто,кому що подобається
![]()
Читав я вашу писанину. Без борщу обійдетесь, а Воспіталка хай тіки з'явитьсяНеуважний,повтор,видно,що вчора і картинки прогуляв і беседку...![]()
Хочеш поспорить?Ото повумнічав