Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27401
- Реакції
- 67896
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В сторожів нічних нема вихідних. Як вмреш - тоді і відлежишся. Лінтюх мляЗаконний вихідний![]()
Про голі груди мови не було,це вже твоя фантазія.Гарна у вас фантазія, лиш я ні де не писала, що буду сковорідку до голих грудей притискати.
Гато, пояснюю, сковорідка, як подарунок під ялинку. А те що ти її подарував, я зроблю фотографію, де я тримаю сковорідку в руках.
Щось сьогодні в мене день вдалий. Ціла куча компліментів. І готувати не вмію, і фантазія у мене збочення, і пропонують то кабачки, то равликів.Про голі груди мови не було,це вже твоя фантазія.
Про голі груди мови не було,це вже твоя фантазія.
кожен день про них мова заходитьПро голі груди мови не було
Ні ,не егоіст ,не має можливості ,та і не хочу мучити тваринкуБо егоїст
Чого ти тваринку зібрався мучити?Ні ,не егоіст ,не має можливості ,та і не хочу мучити тваринку
Пояснити ? В мене не квартира ,а малосімейка ,і тримати котика в кімнаті ,то збочення ,в минулому житті були і собаки і котиЧого ти тваринку зібрався мучити?
Егоїст!Ні ,не егоіст ,не має можливості ,та і не хочу мучити тваринку
Коти чудово живуть в таких умовах,а от тобі може місця не вистачитьПояснити ? В мене не квартира ,а малосімейка ,і тримати котика в кімнаті ,то збочення ,в минулому житті були і собаки і коти
Де докази?кожен день про них мова заходить
Так хочемо як краще,а ти вередуєшЩось сьогодні в мене день вдалий. Ціла куча компліментів. І готувати не вмію, і фантазія у мене збочення, і пропонують то кабачки, то равликів.
А сковорідку я так і не отримала.
А полистай сторінки назад. Там кожен день,де цицьки?Егоїст!
Коти чудово живуть в таких умовах,а от тобі може місця не вистачить
Де докази?
Навіщо тобі кожний день борщ?Де борщ?
Сама таке їжМоже краще підбивані лопатки?
Як в таких умовах навчитись готувати?Метал можна замінити пласким каменем.
Люблю українську природу. Гарячий борщ,холодну воду...Навіщо тобі кожний день борщ?
Борщ? Аж у синій кастрюльці .Де борщ?
Метал можна замінити пласким каменем.
ЗапростоЯк в таких умовах навчитись готувати?
Така собі відмазкаБорщ? Аж у синій кастрюльці .
Я дуже люблю підбивані лопатки, але цього року поганий врожай на лопатки був, а ще у нас напасть на городи - рижі слимаки.Сама таке їж
То не відмазка,аж ти сам казав,що в синій кастрюльці борщик. А що було на сковороді?Запросто
Така собі відмазка