Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Біда. Ладно я, а ти ж ще молодийНу так
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Біда. Ладно я, а ти ж ще молодийНу так
Оце насмішив ,вірю що буде і на мої вулиці святоБіда. Ладно я, а ти ж ще молодий
Ти якось неадекватно сприймаєш мої слова. Я не смішу, я співчуваюОце насмішив ,вірю що буде і на мої вулиці свято
А сусідка з борщем і макаронами по флотськи?Біда. Ладно я, а ти ж ще молодий
Макарони я сам готував. Все сам, від вас допомоги недочекаєшсяА сусідка з борщем і макаронами по флотськи?
Фотозвіта не було, ми не віримо, що сам.Макарони я сам готував. Все сам, від вас допомоги недочекаєшся
Я про молодогоТи якось неадекватно сприймаєш мої слова. Я не смішу, я співчуваю
З перших днів на форумі у вас його прошу і де?Фотозвіта не було, ми не віримо, що сам.
Від мене молодший?Я про молодого
А я не знаю твого вікуЗ перших днів на форумі у вас його прошу і де?
Від мене молодший?
Це як? Весь форум знає, а ти ніА я не знаю твого віку
Думаєш, ми хлопці, що прикидаються дівчатами?З перших днів на форумі у вас його прошу і де?
Як варіантДумаєш, ми хлопці, що прикидаються дівчатами?
Ні ,за той термін що я на форумі ,ні де, не згадувалосьЦе як? Весь форум знає, а ти ні
А от і неправда. Ти сніг просив. То дочекався? Ні. Пішов збирать сам. Якби дочекався коли сніг випаде,я б ново поштою вислала. Можна було б навіть оформити олх доставку.Макарони я сам готував. Все сам, від вас допомоги недочекаєшся
А потім скажеш - не вірю, показуйте все.Як варіант
То у мене професійнеА потім скажеш - не вірю, показуйте все.
!!!А от і неправда. Ти сніг просив. То дочекався? Ні. Пішов збирать сам. Якби дочекався коли сніг випаде,я б ново поштою вислала. Можна було б навіть оформити олх доставку.
А що ви зробили з жіночкою, що позичила дві банки ікри?То у мене професійне
Діда спитайНі ,за той термін що я на форумі ,ні де, не згадувалось
Відео на форум не завантажується, я би показавА що ви зробили з жіночкою, що позичила дві банки ікри?
Так розкажи.Діда спитай
Відео на форум не завантажується, я би показав
Навіщо мені питати ,ти мій знаєш і отже знаєш хто з нас старішийДіда спитай