Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не підказуйДобре хоч не радять поїхати до мами ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не підказуйДобре хоч не радять поїхати до мами ))
Лови))
А ,я б і радий з'їздити ,так потяги до 15 грудня не ходитимуть ,майже місяць ,з 10 пересталиНе підказуй
Так не цікаво, це мав бути рецепт номер 3)Добре хоч не радять поїхати до мами ))
Тепер знатимеш,до кого за чим звертатисьНда, газдинька у нас одна. Ще є стрілочниця, бюро порад і користувачка гугла
Зібрав усіх і показав, як нас легко згуртувати?Нда, газдинька у нас одна. Ще є стрілочниця, бюро порад і користувачка гугла
Картинка не с Гугла, а с пинтереста))Нда, газдинька у нас одна. Ще є стрілочниця, бюро порад і користувачка гугла
Не прибіднюйся, думаю тобі легко отримати і те і інше.Угу. Ні цицьок,ні борщу. Життя бентежне
Яка різниця?Картинка не с Гугла, а с пинтереста))
Як це ? Ні цицьок ні борщу? Вчора цицьки,сьогодні борщ.Угу. Ні цицьок,ні борщу. Життя бентежне
Старий я вже на полювання ходитиНе прибіднюйся, думаю тобі легко отримати і те і інше.
Було би бажання.
така собі дієтаЯк це ? Ні цицьок ні борщу? Вчора цицьки,сьогодні борщ.
Все що просиш,маєш...Старий я вже на полювання ходити
така собі дієта
От ,не прибідняйсяСтарий я вже на полювання ходити
Звариш, клич. Пішов черпак шукатьНда, газдинька у нас одна. Ще є стрілочниця, бюро порад і користувачка гугла
Яка різниця?
Не шарите виЯк це ? Ні цицьок ні борщу? Вчора цицьки,сьогодні борщ.

Так би й сказав,спробуй здогадайся...Не шарите ви
Старий хоче цицьок в борщі
Ізвращуга ))
Когда сварит борщ, пусть потом в тарелку силиконовые СС положит))Не шарите ви
Старий хоче цицьок в борщі
Ізвращуга ))