Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та був там тіпок ,це моя думка ,в картинкахТи про що?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та був там тіпок ,це моя думка ,в картинкахТи про що?
Про парня наверное, которого заблокировали за картинки в теме, он ещё капсом писал.Ти про що?
Я знаю про кого тиПро парня наверное, которого заблокировали за картинки в теме, он ещё капсом писал.
Я думаю ,особиста образаЯ знаю про кого ти
Ні ,то з мізками не зовсім ,якби знайти та дати по іпальніку ,але ж воно слабе ,ховаєтьсяОбідчіві які...
Отож,не там свої вміння показав...хакер,бл...Ні ,то з мізками не зовсім ,якби знайти та дати по іпальніку ,але ж воно слабе ,ховається
Я бачив. Ноги голиПіди поглянь
Він сам собі дизайнерTouni ,то ми не договорили. Що то ти вдягнув на себе рожеве плаття? Ну хоч порадився б ж дівчатками. Ну там ,фасон ,аксесуари.... Сподіваюсь,ще не купив,тількі приміряв?
Я б вибрав довгеньке ,що б по підлозі тяглося ,що б ноги не голити ,а колір не знаю ,мабуть чорний або темно - темно синійTouni ,то ми не договорили. Що то ти вдягнув на себе рожеве плаття? Ну хоч порадився б ж дівчатками. Ну там ,фасон ,аксесуари.... Сподіваюсь,ще не купив,тількі приміряв?
З такими кольорами залишишся еезайманимЯ б вибрав довгеньке ,що б по підлозі тяглося ,що б ноги не голити ,а колір не знаю ,мабуть чорний або темно - темно синій
Перестань навіть думати про таке. Приспущені джинси з голим торсом. Платтячко захотів...Я б вибрав довгеньке ,що б по підлозі тяглося ,що б ноги не голити ,а колір не знаю ,мабуть чорний або темно - темно синій
Животиком - пивнимПерестань навіть думати про таке. Приспущені джинси з голим торсом. Платтячко захотів...
Какой черный)) Розовый как на фото, сейчас самый тренд. Ты что фильм Барби не смотрел?)Я б вибрав довгеньке ,що б по підлозі тяглося ,що б ноги не голити ,а колір не знаю ,мабуть чорний або темно - темно синій
Ладно,щось придумай оверсайзЖивотиком - пивним
Якраз не дивився ,не моєКакой черный)) Розовый как на фото, сейчас самый тренд. Ты что фильм Барби не смотрел?)
Ні ,то з мізками не зовсім ,якби знайти та дати по іпальніку ,але ж воно слабе ,ховається