Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18521
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Извини конечно, а платячко тебе зачем?)А молекулярна?
А платяшко?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Извини конечно, а платячко тебе зачем?)А молекулярна?
А платяшко?
Та ну, куча піни, з чого піна? Може хтось ванну з качками приймав.А молекулярна?
А платяшко?
Ти теж хочеш платічко. Тоді вмов Тоні станок продати. Так і бути, буде тобі платічкоА платяшко?
Як тобі важко жити на світіЮля, там нічого цікавого, як медик тобі кажу.

Чому? Я бачу голу правду, нічим не прикриту.Як тобі важко жити на світі![]()
Тоні хіба вдягне на вас ті платячка. Він же чемнийТи теж хочеш платічко. Тоді вмов Тоні станок продати. Так і бути, буде тобі платічко
Сповідаєшся часто мабутьЧому? Я бачу голу правду, нічим не прикриту.

А кажеш не твоєДід, Футбол то не моє.
Пиво, чіпси, рибка, всякі солені вкусняшки люблю, але без футболу.

Зараз доїду і роздінусь) тобі в особисті, чи прям сюди?)Не стесняйся, раздевайся))
Зачем ему их на нас одевать)) Пусть деньги даёт, а мы сами купим и оденем их на себя)) Без его участия))Тоні хіба вдягне на вас ті платячка. Він же чемний
Я обідати збирався...Зараз доїду і роздінусь) тобі в особисті, чи прям сюди?)
Прям сюда, пусть все смотрят))Зараз доїду і роздінусь) тобі в особисті, чи прям сюди?)
Мені давай.. Гляну чи щось змінилося..)Зараз доїду і роздінусь) тобі в особисті, чи прям сюди?)
Не судьба Тоні хоч якось до жінки доторкнутись. Шкода мужикаЗачем ему их на нас одевать)) Пусть деньги даёт, а мы сами купим и оденем их на себя)) Без его участия))
Юля, ні тільки в особисті. Ти не знаєш Романа, що він може прислати. Повірте Діду, в нього вже апетит пропав.Прям сюда, пусть все смотрят))
Шото тобі всіх останнім часом шкода... захворів чи щоШкода мужика
Не надо мне в личку такое слать))Юля, ні тільки в особисті. Ти не знаєш Романа, що він може прислати. Повірте Діду, в нього вже апетит пропав.
Ти самий добрий чоловік на світі, просто феїчка!Не судьба Тоні хоч якось до жінки доторкнутись. Шкода мужика
То не буде платтячківНе судьба Тоні хоч якось до жінки доторкнутись. Шкода мужика
Ти самий добрий чоловік на світі, просто феїчка!
Жлоб... це я замість цицькастих написавТо не буде платтячків