Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Форумчанам привіт,

Короче не знав куди написати.
Хотів подякувати за такий гарний форум. Нарешті почав вилазити з боргів і спати спокійно завдяки цьому сайту.
Історія моя з МФО тягнеться з 2016р., але вже треба вилазити з цього лайна.
Може якось зроблю окремий допис про мій досвід.

Всім мир

Форумчанам привіт,

Хотів подякувати за такий гарний форум. Нарешті почав вилазити з боргів і спати спокійно завдяки цьому сайту.

Всім мир
Є розділ де можна залишити відгук про форум Закріплено - Відгуки про проект АнтиКоллектор / ANTICOLLECTOR.BIZ.UA

Форумчанам привіт,

Всім мир
Зробіть,буде цікаво дізнатись ще одну історію....І досвідом поділитесь.

Зробіть,буде цікаво дізнатись ще одну історію....І досвідом поділитесь.
думаю десь через півроку зроблю, приблизно стільки мені треба щоб позакривати все, по моїй оцінці. поки не хочу світити всю історію
але скажу одне, що за ті відсотки, що я заплатив вже, можна було купити непогану квартиру в Києві)

думаю десь через півроку зроблю, приблизно стільки мені треба щоб позакривати все, по моїй оцінці. поки не хочу світити всю історію
але скажу одне, що за ті відсотки, що я заплатив вже, можна було купити непогану квартиру в Києві)
Пів року?

а в чому питання?)
До Вас ніякого питання,новий користувач,думала буде нова історія,почитала б. А так через пів року,ніхто не знає ,що буде через пів року.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я вже можу прочитати прихований текст💪

До Вас ніякого питання,новий користувач,думала буде нова історія,почитала б. А так через пів року,ніхто не знає ,що буде через пів року.

Я вже можу прочитати прихований текст💪
може й так

Назад
Угорі